Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Fundació Integra Pirineus gestiona el programa MAIS a l'Alt Urgell i la Cerdanya

La Fundació Integra Pirineus gestiona el programa MAIS a l'Alt Urgell i la Cerdanya

Hi participen un total de 30 persones i durarà fins al 30 d'abril del 2022. L'objectiu final és millorar l'ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania
Participants en el programa MAIS (Foto: Fundació Integra Pirineus)
17/09/2021 12:15

La Fundació Privada Integra Pirineus torna a gestionar per tercer any a l’Alt Urgell, i per segon any a la Cerdanya, el programa MAIS de mesures actives d’inserció social i laboral dirigides a les persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania (RGC).

La iniciativa, subvencionada pel Departament d’Empresa i Treball i cofinançada en part pel Fons Social Europeu, ofereix itineraris personalitzats d’orientació, informació i formació en competències que facilitin la recerca de feina, a més de períodes de pràctiques en empreses ordinàries per afavorir la incorporació al món laboral. L'objectiu final és millorar l’ocupabilitat i la inserció sociolaboral de les persones beneficiàries de la RGC.

El programa està adreçat específicament a 30 persones i durarà fins al 30 d’abril del 2022. Per a les atencions individuals i les formacions presencials específiques del programa, es compta amb la col·laboració del CETAP de La Seu d'Urgell i del Consell Comarcal de la Cerdanya a Puigcerdà. En aquest cas, els cursos s’impartiran tant en format individual com grupal, englobant formacions en orientació laboral, informàtica (TIC) i competències transversals.

En la darrera edició, arran de la seva participació en el programa, van formalitzar un contracte laboral 8 usuaris del total dels participants.

Mostrar formulari de contacte