Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Associació Claror-Alt Urgell rep el suport de la Fundació "la Caixa"

L'Associació Claror-Alt Urgell rep el suport de la Fundació "la Caixa"

Un ajut de 6.000 euros farà possible l'adequació de la zona de jardí de l'edifici de l'entitat solidària a la Seu d'Urgell. En total se'n beneficiaran una vintena d'usuaris i professionals

Col·laboració de la Fundació "la Caixa" amb l'Associació Claror-Alt Urgell (Foto: Associació Claror-Alt Urgell)
Col·laboració de la Fundació "la Caixa" amb l'Associació Claror-Alt Urgell (Foto: Associació Claror-Alt Urgell)
10/07/2024 17:55

L’Associació Claror-Alt Urgell ha rebut 6.000 euros de la Fundació "la Caixa", a través de CaixaBank. Els diners es destinaran a habilitar amb mobiliari adaptat el jardí sensorial i l’hort ecològic de l'edifici de l'entitat solidària a la Seu d'Urgell, així com millorar-ne l’accessibilitat perquè les persones amb mobilitat reduïda puguin gaudir de l’espai.

L’Associació Claror gestiona els serveis de centre ocupacional, llar-residència i club esportiu per a persones amb discapacitat intel·lectual de la comarca de l’Alt Urgell. La seva seu disposa d'un jardí per a l’ús tant del servei d'ocupació com de la llar-residència. És un lloc comú on totes les persones ateses i professionals hi conviuen i realitzen les diverses activitats diàries.

Al llarg dels anys, el manteniment de l'espai s’ha anat desenvolupant amb objectius cada vegada més terapèutics i adaptats a les necessitats del conjunt de persones que s'hi troben. En total se'n beneficiaran 23 usuaris i professionals.

L'àmplia xarxa d'oficines de CaixaBank permet detectar les necessitats més urgents i properes de cada territori, i canalitzar les ajudes de la Fundació "la Caixa" dirigides a donar-hi resposta. El 2023, es va donar suport a gairebé 5.850 projectes de més de 5.300 entitats socials.

Mostrar formulari de contacte