Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat compra l'estació d'esquí de Boí Taüll

La Generalitat compra l'estació d'esquí de Boí Taüll

La societat pública Avançsa adquirirà el crèdit de 7,3 milions que el complex té amb l'ICF per garantir-ne la continuïtat
23/12/2014 18:38

La Generalitat compra Boí Taüll. El Govern ha aprovat aquest dimarts l'adquisició, a través de la societat Avançsa, dels actius de l'empresa Promocions Turístiques de la Vall SA, que gestiona l'estació de muntanya i esquí de l'Alta Ribagorça.

Aquesta operació, segons l'executiu, permetrà garantir l'activitat a les instal·lacions i mantenir la totalitat dels llocs de treball. L'estació és el principal actiu econòmic de la comarca i la seva viabilitat "repercuteix en el conjunt de l'economia de la zona com a element dinamitzador".

Avançsa adquirirà el crèdit de 7,3 milions d'euros que l'empresa tenia amb l'ICF. A aquesta quantitat s'hi suma la compra, per 1 milió d'euros, d'altres actius necessaris per mantenir l'activitat.

Promocions Turístiques de la Vall SA se seguirà encarregant de la gestió de l'estació durant els pròxims 5 anys, a través d'un contracte d'arrendament que inclou l'opció de compra en finalitzar el període. L'empresa i Avançsa es comprometen a elaborar un pla de negoci amb coinversions de manteniment a l'estació durant els propers 5 anys per tal de modernitzar-la.

Mostrar formulari de contacte