Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Generalitat impulsa l'elaboració del Pla Director de mobilitat de l'Alt Pirineu i l'Aran

La Generalitat impulsa l'elaboració del Pla Director de mobilitat de l'Alt Pirineu i l'Aran

L'objectiu és aprovar-lo i sotmetre'l a informació pública a partir del setembre del 2008
29/08/2007 10:47

La Generalitat ha concedit una dotació de 172.608 euros per a la elaboració del Pla Director de mobilitat de l'Alt Pirineu i Aran. En aquest sentit, el Govern ha autoritzat aquest dimarts al Departament de Política Territorial i Obres Públiques encarregar la redacció de l'estudi tècnic.

Les grans línies d'aquest Pla Director seran les de planificar la millora de l'accessibilitat, promoure una mobilitat més sostenible i integrada en el medi ambient, així com regular el transport de viatgers i mercaderies, les xarxes viàries, ferroviàries, els serveis de transport i l'aparcament. El Pla també fomentarà l'ús de la bicicleta i els desplaçaments a peu per la zona.

En el termini d'un any es procedirà a la redacció del Pla que ara s'impulsa per a l'Alt Pirineu i l'Aran, amb l'objectiu d'aprovar-lo i sotmetre'l a informació pública a partir del setembre del 2008.

Segons estableix la legislació, el procés garantirà la participació dels ens locals i de les entitats representatives en l'àmbit de la mobilitat. Aquests plans es revisaran cada sis anys o quan es modifiquin les Directrius nacionals de mobilitat.

Mostrar formulari de contacte