Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Germandat de Sant Sebastià celebra la cantada de Caramelles de la Seu

La Germandat de Sant Sebastià celebra la cantada de Caramelles de la Seu

Enguany es compta amb uns 70 cantaires i 10 músics, que recorreran el centre de la ciutat El primer recorregut serà dissabte des de 2/4 de 6 de la tarda; i el segon, diumenge des de les 10 del matí
Caramelles a la plaça del Carme - 2014 (Foto: Néstor Molinero)
01/04/2015 18:33

El Cor de Caramelles de la Germandat de Sant Sebastià de la Seu d’Urgell, format per uns 70 cantaires i uns 10 músics, celebrarà la Pasqua 2015 cantant pels carrers de la ciutat aquest dissabte, 4 d'abril, i diumenge dia 5.

La Germandat compta amb la col•laboració de l’Ajuntament urgellenc i de l’escola La Salle de la ciutat. El Cor està dirigit per Lluís Obiols Perearnau i la seva preparació ha anat a càrrec de Sonia Lanau i Rafel Llobet.

Les cantades s’iniciaran dissabte a les 17.30 hores davant de l’Ajuntament i es recorreran els carrers del centre històric de la ciutat. Diumenge, a partir de les 10 del matí, es reprendran les cantades pels carrers de l’Eixample, amb les parades ja tradicionals a la Cooperativa del Cadí i a la Llar de Sant Josep. A la una del migdia, el cor cantarà davant de la Catedral de Santa Maria amb la presència de l’Arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives, i es finalitzarà la festa cantant al Sant Hospital i al Passeig Joan Brudieu.

El repertori

El repertori d’aquest any està format per la sardana “Les noies de la Seu” (J. Baró), el vals “La Festa de Pasqua” (J. Voltas Viñas) i les havaneres “Havanera del Vallès” (V. Olivé) i “El Canó de Palamós” (J. L. Ortega Monasterio). Tot seguint la dinàmica dels darrers anys, el cor impulsa la consolidació d’un repertori propi, juntament amb la recuperació i difusió d’obres escrites per autors locals, però també la incorporació de noves peces, més conegudes i amb missatge, però sense perdre el caire festiu i alegre de les cantades.

El Cor de Caramelles, recuperat l’any 1986, és una mostra més de la voluntat que té la Germandat de Sant Sebastià per al manteniment i la promoció de les tradicions i festes populars pròpies de la ciutat.

Mostrar formulari de contacte