Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guàrdia Civil intervé 19.000 euros a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil intervé 19.000 euros a la duana de la Farga de Moles

El conductor, un veí de Girona, va continuar el seu viatge amb 1.000 euros en concepte de 'mínim de supervivència' D'altra banda, els agents han comissat 300 paquets de tabac de contraban per valor de 1.155 euros

18/10/2011 17:52

La Guàrdia Civil ha intervingut aquest dilluns 20.000 euros en inspeccionar un turisme de la marca Volkswagen amb matrícula espanyola a la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell). El conductor, veí de Girona, va poder seguir el seu viatge amb 1.000 euros en concepte de 'mínim de supervivència'. La resta de diners han quedat a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

D'altra banda, la Guàrdia Civil ha comissat aquest dilluns 300 paquets de tabac en dues intervencions a la duana de la Farga de Moles (Alt Urgell). En la primera intervenció s'han trobat 180 paquets de tabac per valor de 693 euros amagats a l'espai de la roda de recanvi en un turisme de la marca Audi amb matrícula andorrana. En la segona intervenció, la Guàrdia Civil, ha comissat 120 paquets de tabac per valor de 462 euros amagats sota els seients posteriors d'un Peugeot. Per aquests fets s'ha aixecat acta i el tabac ha passat a disposició de l'administrador de la duana.

Mostrar formulari de contacte