Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guàrdia Civil intervé 33.500 euros a la duana de la Farga de Moles

La Guàrdia Civil intervé 33.500 euros a la duana de la Farga de Moles

L'operació es va realitzar amb l'ajut d'un gos detector de bitllets Els diners estaven amagats a l'interior d'un paquet de bolquers
Duana - Gos ensinistrat bitllets
17/01/2012 11:18

La Guàrdia Civil ha localitzat aquest dilluns, a les 13.00 hores, a la Duana de la Farga de Moles, un total de 36.565 euros, amagats a l'interior d'un paquet de bolquers. La intervenció es va realitzar amb el suport d'un agent del Servei Cinològic i del gos "Arris", després d'inspeccionar un turisme marca Mercedes matrícula espanyola.

Identificats els ocupants del vehicle, van resultar ser F.M.H., de 47 anys; C.M.H., de 42 anys; i J.M.H., de 56 anys, tots ells veïns d'Alacant. Van continuar el viatge amb 1.000 euros cada un, en concepte de "mínim de supervivència ". La resta dels diners (33.565 euros) van quedar a disposició de la Comissió de Prevenció de Blanqueig de Capitals i Infraccions Monetàries del Banc d'Espanya.

Pels fets, es van aixecar sengles actes per tres infraccions a la normativa sobre el blanqueig de capitals, Ordre EHA/1439/2006 de 3 de maig, reguladora de de la declaració de moviments de pagament en l'àmbit de la prevenció del Blanqueig de Capitals.

Mostrar formulari de contacte