Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guàrdia Civil a la Seu tindrà 8 nous vehicles a la seva flota

La Guàrdia Civil a la Seu tindrà 8 nous vehicles a la seva flota

A la demarcació se n'han comprat un total de 18, onze dels quals són híbrids o elèctrics. El Ministeri d’Interior ha invertit gairebé 468.000 euros

Nous vehicles a la  flota de la Guàrdia Civil a Lleida (Foto: Subdelegació del Govern a Lleida)
Nous vehicles a la flota de la Guàrdia Civil a Lleida (Foto: Subdelegació del Govern a Lleida)
22/02/2022 11:45

La Guàrdia Civil a la Seu d'Urgell comptarà a partir d'ara amb 8 nous vehicles. A Lleida se n'han comprat un total de 18, 11 dels quals són híbrids o elèctrics. El Ministeri d’Interior renova així part de la flota a la demarcació, formada per més de 130 vehicles, entre cotxes cel·lulars, tot terrenys, turismes i motocicletes entre d’altres. La inversió del Ministeri en la seva adquisició ha estat de gairebé 468.000 euros.

El subdelegat del Govern a Lleida, José Crespín, acompanyat pel Tinent Coronel de la Comandància a Lleida, José Antonio Ángel Gonzalo, ha visitat aquest dilluns les dependències de la Guàrdia Civil de Lleida coincidint amb l’arribada dels nous vehicles, dels quals 4 es destinaran a la Companyia de Balaguer i els 6 restants a diferents unitats de la Comandància lleidatana. Crespín ha volgut destacar "l’aposta decidida del Ministeri d’Interior per anar incorporant de forma progressiva vehicles d’eficiència energètica i contribuir en la transició cap a una mobilitat més sostenible". Així mateix, ha indicat que "és un pas més per sumar esforços i adoptar els canvis necessaris i progressius per fer possible un dia a dia més respectuós amb el medi ambient".

El Ministeri d’Interior va invertir també l’any passat 143.000 euros en obres de millora en els accessos per la porta principal de la Comandància de Lleida, a l’àrea d’atenció al ciutadà de la Intervenció d’Armes i Explosius i a la zona de l’aparcament interior de la caserna. També es van dur a terme millores en la xarxa digital de la Comandància.

Mostrar formulari de contacte