Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guia d’Estiu 2019 per a infants i joves proposa 42 activitats a la Seu i l'Alt Urgell

La Guia d’Estiu 2019 per a infants i joves proposa 42 activitats a la Seu i l'Alt Urgell

El document presenta una gran diversitat de propostes pensades perquè gaudeixin de les vacances. Es divideix entre la franja de 3 a 12 anys i la de majors de 12 anys
Guia d'Estiu per a infants i joves a la Seu i l'Alt Urgell
10/05/2019 13:55

Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca podran trobar a la Guia d’Estiu 2019 un total de 42 activitats: 21 de lleure i 21 esportives, natura i aigua. Les propostes estan adreçades a infants de 3 a 12 anys, així com també per a joves a partir dels 12. La guia recull totes les activitats de lleure i esportives que organitzen tant els ajuntaments com associacions, entitats esportives i empreses alturgellencs.

A la Seu d’Urgell s’hi realitzaran un total de 31 activitats: 16 activitats de lleure i 15 d’esportives. Pel que fa a la comarca, hi ha programades un total de 14 activitats, 6 de lleure i 8 d’esportives, natura i aigua.

El conseller comarcal de Joventut, Ricard Pérez, i la regidora de Joventut de l’Ajuntament de la Seu, Sílvia Iscla, manifesten que “aquesta guia d’estiu és un recull d’activitats per dur a terme durant l’estiu a la Seu i a la comarca. Cada any anem creixent en propostes, i les temàtiques s’amplien per tal que els nostres infants i joves puguin triar les que més els hi agradi”.   

Més de 2.000 infants i joves i més 150 monitors

Enguany també es preveu que més de 2.000 infants i joves de la Seu i comarques veïnes gaudeixin d’algunes de les activitats que es mostren en aquesta guia. A més a més, més de 150 joves treballaran aquest estiu en alguna de les activitats que apareixen en aquesta guia, la majoria dels quals han fet el curs de monitor i director de lleure, títols que formen part del Pack Lleure que organitza l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

La guia arribarà properament a les mans de tots els i les alumnes de primària de les escoles de la Seu i comarca.

A més a més, es podran trobar exemplars d’aquesta guia als centres de secundària de la Salle, de l’Institut La Valira i de l’Institut Joan Brudieu, a l’Oficina Atenció Ciutadana (OAC) i al Servei d’Ensenyament de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, al Palau d’Esports, al Pavelló Poliesportiu, al Consell Comarcal de l’Alt Urgell i a les Escoles Municipals de Música, Dansa i Art.

També es pot trobar i demanar informació sobre la guia d’estiu a  www.laseu.cat.

Mostrar formulari de contacte