Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Guia d'Estiu 2021 de la Seu i l'Alt Urgell ofereix 38 activitats de lleure per a infants i joves

La Guia d'Estiu 2021 de la Seu i l'Alt Urgell ofereix 38 activitats de lleure per a infants i joves

Enguany la difusió del document torna a ser telemàtica. La informació també es podrà consultar en cartells de gran format, en espais com el Palau d’Esports, el Pavelló Poliesportiu, els vestíbuls de les escoles municipals, centres educatius i ajuntaments

Guia d'Estiu 2021 de la Seu i l'Alt Urgell
Guia d'Estiu 2021 de la Seu i l'Alt Urgell
12/05/2021 11:37

Els nens i joves de la Seu d’Urgell i comarca ja disposen de la Guia d’Estiu 2021, que recopila un total de 38 activitats: 19 de lleure i 19 d’esportives, de natura o d’aigua. De les propostes, 34 estan pensades per infants de 3 a 12 anys i n'hi 21 que són adients per a joves a partir de 12 anys.

La regidora d’Infància de l'Ajuntament urgellenc, Núria Tomàs, i el regidor de Joventut, Joan Llobera, manifesten que “un any més, la comarca de l’Alt Urgell aposta per un ventall ben ampli d’activitats d’estiu per a infants i joves. En època de lleure i aire lliure”. Totes aquestes activitats d’estiu estaran adequades a les mesures de seguretat i higiene fixades pel Procicat. En aquesta guia, les famílies hi podran trobar informació de totes les activitats organitzades tant pels ajuntaments de la comarca com per diverses associacions, clubs i empreses del territori.

Enguany la difusió d’aquesta Guia d’Estiu és telemàtica per segon any consecutiu, per contribuir a reduir el risc de contagis de COVID-19. Es pot consultar a l'apartat 'Viure a la Seu' del web municipal www.laseu.cat. A més a més, es fixarà un cartell de gran format que recollirà tota la informació i que es col·locarà en espais públics freqüentats per les famílies, com poden ser Palau d’Esports, el Pavelló Poliesportiu, els vestíbuls de les escoles municipals, centres educatius i ajuntaments, entre d’altres edificis.

Novament, en aquestes activitats d’estiu hi treballaran diversos joves de la Seu i l’Alt Urgell, després d’haver fet el curs de monitor o de director de lleure, titulacions incloses en el Pack Lleure que organitzat l’Oficina Jove de l’Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte