Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La I Trobada al Port de Baiau, exemple de cooperació transfronterera

La I Trobada al Port de Baiau, exemple de cooperació transfronterera

25/07/2008 13:31

El Parc Natural de l’Alt Pirineu (Catalunya) i el Parc Natural de les Valls del Comapedrosa (Andorra) organitzen diumenge, 27 de juliol, la I Trobada al Port de Baiau.

L’excursió de tot el dia permetrà arribar fins al port de Baiau, un dels indrets emblemàtics de tots dos parcs, des d’on es podrà gaudir de les vistes dels estanys i cims d’alta muntanya com el Comapedrosa (2.942 m, sostre d’Andorra), Baiau i Medecorba.

La trobada, que es preveu organitzar cada any, pretén donar a conèixer l’existència d’aquests dos parcs veïns i afavorir i potenciar la cooperació transfronterera en la gestió dels espais naturals protegits del Pirineu.

La sortida s’emmarca dins del Programa d’activitats d’estiu-tardor 2008 del Parc Natural de l’Alt Pirineu, que s’adreça al públic general i a la població local per donar a conèixer el seu territori i valors. El Programa inclou altres activitats com les sortides regulars durant el mes d’agost, i actes puntuals com la sortida dedicada a la memòria històrica, la que s’organitza per escoltar la brama del cérvol i la que mostrarà els bolets del bosc de Bonabé, entre d’altres.

El lloc de trobada per a l’activitat de diumenge és l’aparcament del poble d’Àreu (Vall Ferrera), a les 8 hores. Com que es tracta d’una activitat d’alta muntanya, recomanada per a excursionistes experimentats, cal inscripció prèvia. Per obtenir-ne més informació i fer les inscripcions, cal adreçar-se al Parc Natural de l’Alt Pirineu, telèfon 973 62 23 35.

Mostrar formulari de contacte