Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La IGP Vedella dels Pirineus Catalans, present a la Fira Natura de Lleida

La IGP Vedella dels Pirineus Catalans, present a la Fira Natura de Lleida

Comença una campanya de promoció i sensibilització del consumidors envers la carn Bruneta La IGP tindrà nova pàgina web i ja es difon a través de les xarxes socials
Vedella dels Pirineus Catalans - Fira Natura 2012
13/03/2012 10:35

Centenars de visitants han passat aquest cap de setmana per l’estand de la IGP Bruneta-Vedella dels Pirineus Catalans a la Fira Natura de Lleida. Des del Consell Regulador s'ha valorat positivament la presència al certamen, que ha aplegat més de 15.000 persones.

Segons ha explicat la presidenta de la IGP pirinenca, Victòria Roig, “els visitants ja ens coneixen i molts són clients de tota la vida". Així, ha indicat que "és una gran satisfacció parlar directament amb el consumidor que confia en els nostres productes perquè sap la tasca que estem fent per potenciar les petites explotacions de ramaderia extensiva al Pirineu, contribuint decisivament a la preservació de la cultura i el paisatge pirinenc i, al mateix temps, oferint una carn saludable, un element necessari en la nostra alimentació”.

A l’estand de Bruneta-IGP, a més de recollir productes promocionals i informació sobre els beneficis de la carn ecològica, els visitants també han pogut tastar alguns dels productes comercialitzats per l’empresa Mafriseu de la Seu d’Urgell, que elabora i distribueix a tot el país els productes amb segell IGP Vedella dels Pirineus Catalans.

Pròximament, la IGP iniciarà una presència activa a les xarxes socials amb una nova pàgina web (www.vedellapirineus.cat), presència a twitter i també a facebook, on des de fa unes setmanes hi té un perfil que es va actualitzant amb la informació que es genera des del consell.

A la Fira de Sant Josep de Mollerussa

La presència de la IGP Vedella dels Pirineus Catalans durant tot el cap de setmana a Fira Natura de Lleida ha estat l’inici de la campanya de promoció i sensibilització al consumidor que continuarà en els propers mesos amb la presència a diferents fires i mercats que es fan al Pirineu, a les comarques de Ponent i a la zona d’influència de Barcelona.

El proper cap de setmana, del dia 17 al 19 de març, Bruneta-IGP Vedella dels Pirineus Catalans serà present a la Fira de Sant Josep de Mollerussa. En concret, l’estand estarà situat al Pavelló B – 51. La Fira de Sant Josep de Mollerussa és un important aparador de la indústria agroalimentària del país, en què hi passen més de 200.000 persones durant els tres dies que obre les seves portes.

Els únics amb segell europeu de màxima confiança

La IGP Vedella dels Pirineus Catalans és l'única carn de vedella del nostre país que ha aconseguit el màxim reconeixement atorgat per la Unió Europea, que certifica que els vedells de raça bruna són nascuts, criats, sacrificats i comercialitzats a Catalunya.

La IGP només comercialitza la seva carn amb la marca registrada Bruneta, que agrupa la producció d’un centenar de petites explotacions ramaderes del Pirineu que treballen respectant els animals i tenint cura del medi ambient i del territori. Segons manifesta el Consell Regulador de la IGP, la carn Bruneta, a més de bona, tendra i gustosa, és font de salut i benestar; aporta el ferro i les proteïnes necessàries pel creixement dels més petits; és adequada per les persones que fan dieta i potencia el nostre estat d’ànim".

Mostrar formulari de contacte