Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Intel·ligència Artificial, tema d'enguany de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell

La Intel·ligència Artificial, tema d'enguany de la Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell

El termini per inscriure's finalitza avui dijous. La jornada es durà a terme dissabte vinent 4 de maig al Seminari Diocesà de la Seu, amb la participació de Rosa M. Alsina, Ricard Mejía i Francesc Torralba

Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell
Càtedra de Pensament Cristià del Bisbat d'Urgell
25/04/2024 11:35

El Bisbat d'Urgell organitza un any més la seva Càtedra de Pensament Cristià, que enguany tindrà un tema de plena actualitat: la Intel·ligència Artificial (IA). La jornada es durà a terme la setmana entrant, dissabte 4 de maig, de 2/4 d'11 del matí a les 6 de la tarda a les instal·lacions del Seminari Diocesà de la Seu d'Urgell.

Per a aquesta edició, la Càtedra proposa reflexionar i compartir idees, des de la perspectiva cristiana, sobre les "llums i ombres" d'aquest nou mitjà, que obre immenses possibilitats de desenvolupament però també pot comportar grans riscos a nivell social si se'n fa un ús inapropiat.

Per parlar-ne, la jornada comptarà amb les ponències de Rosa Maria Alsina, directora de Recerca i Innovació al Campus Barcelona de La Salle; Ricard Mejía, doctor en Lògica i Filosofia de la Ciència i professor titular de Filosofia a Ateneu Sant Pacià (Universitat Ramon Llull), i el doctor Francesc Torralba, catedràtic de Filosofia a la Universitat Ramon Llull, teòleg i director de la Càtedra de Pensament Cristià.

La inscripció es pot tramitar a través del correu despatx@bisbaturgell.org o bé al telèfon 973 35 00 54.

 

Mostrar formulari de contacte