Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La jornada 'Ampliem horitzons', nova proposta jove al refugi de Ras de Conques

La jornada 'Ampliem horitzons', nova proposta jove al refugi de Ras de Conques

La iniciativa tindrà lloc el dia 5 d’octubre i constarà de tres tallers. L’objectiu és fomentar la participació juvenil i generar propostes d’oci alternatiu i saludable
Jornada 'Ampliem horitzons'
23/09/2019 12:50

El refugi de Ras de Conques, a Ars, acollirà el dissabte 5 d’octubre la jornada “Ampliem horitzons”, una nova proposta adreçada a joves, tant de l’Alt Urgell com d’arreu, que organitzen l’ajuntament de les Valls de Valira, l’Oficina Jove de l’Alt Urgell i el propi refugi de Ras de Conques, amb el suport de l’EMD d’Ars.

Per a la celebració de la jornada, que té l’objectiu de fomentar la participació de joves i generar propostes d’oci alternatiu i saludable, s’ha triat el refugi de Ras de Conques, el qual vol esdevenir un lloc privilegiat de dinamització comunitària del municipi.

La jornada s’iniciarà a les 10.15 h del matí amb un taller de ioga a la natura. A les 11.30 h tindrà lloc el taller “Viatjar low cost per Àsia”, en el qual Mertixell Fusté i Xavier Sala (@viatjant_amb_mexa) compartiran els aprenentatges assolits en els seus viatges per Àsia i les experiències viscudes en el marc de plataformes que faciliten viatjar amb pocs diners, com workaway i couchsurfing. Es tracta, doncs, d’un taller per afavorir la mobilitat internacional. La jornada es clourà a les 12.15 h amb un taller de nutrició saludable de preparació per al canvi d’estació.

Atesa la gran extensió del municipi i la dispersió dels nuclis de població, s’habilitarà un servei gratuït de taxis des de la Seu, el qual també podrà ser utilitzat per joves de la resta de la comarca. Les inscripcions a la jornada i a tots els tallers són gratuïtes, tot i que les places són limitades. Per a més informació i inscripcions es pot contactar amb el correu electrònic o bé al telèfon 973 35 56 08.

Mostrar formulari de contacte