Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Junta de Portaveus debatrà a què es destina les retencions per la vaga general

La Junta de Portaveus debatrà a què es destina les retencions per la vaga general

CiU i PP rebutgen la moció presentada per ICV perquè es dediquin a finalitats socials El text fa referència als diners descomptats als treballadors municipals que van secundar el 29-M
Ple de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell - Setembre 2011
03/04/2012 12:09

La moció presentada per ICV perquè es destini a ajuts socials les retencions derivades de la vaga general no ha prosperat. CiU no va acceptar la demanda de destinar-los de manera directa a necessitats socials. No obstant això, Jesús Fierro va proposar a canvi debatre en Junta de Portaveus quina finalitat se li dóna.

El text feia referència als 2.516 € que l'Ajuntament descomptarà al conjunt de treballadors municipals que van secundar la vaga. En l'exposició de motius, Antoni Viñals va denunciar que la reforma laboral està degradant a marxes forçades les condicions de vida de la majoria de treballadors i que per tant la vaga estava més que justificada. Per això, Viñals creu que els treballadors veurien bé que almenys aquests diners tinguin una bona finalitat en el context de crisi, per ajudar a la gent amb més dificultats.

Progrés i ERC van recolzar la moció, si bé Miquel Caminal va puntualitzar que no estava totalment d'acord amb la forma de presentar-la. El PP va rebutjar frontalment la proposta, ja que estava en contra de la vaga, i va proposar que els diners es destinin a eixugar el deute municipal.

Mostrar formulari de contacte