Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La línia de bus la Seu d'Urgell - Barcelona arribarà fins al Prat

La línia de bus la Seu d'Urgell - Barcelona arribarà fins al Prat

Puigcerdà i Berga també queden enllaçades amb l'aeroport barceloní Dues expedicions diàries es perllonguen fins a la T-1 i la T-2
Alsina Graells - Horaris la Seu - El Prat
18/01/2010 15:01

El Departament de Política Territorial i Obres Públiques perllonga a partir d’aquest dilluns, 18 de gener, la línia d’autobús que actualment enllaça la Seu d’Urgell, Puigcerdà i Berga amb Barcelona, perquè connecti amb l’aeroport de Barcelona – el Prat. Així, les dues expedicions diàries que actualment enllaçaven directament les capitals de l’Alt Urgell, la Cerdanya i el Berguedà amb l’estació del Nord de Barcelona, arribaran ara fins a la T-1 i la T-2 de l’aeroport. D’aquesta manera, s’aprofita la línia existent per a millorar l’accessibilitat a l’aeroport.

Actualment, una línia de transport públic col·lectiu per carretera comunica la Seu d’Urgell i Barcelona dos cops al dia, passant per Puigcerdà i Berga, així com per la Zona Universitària i l’estació del Nord de Barcelona. La línia, que gestiona Alsina Graells, ofereix dos serveis, un d’anada, a les 5.00 hores des de la Seu d’Urgell, i un de tornada, a les 13.00 hores des de l’estació del Nord de Barcelona.

Ara, amb l’objectiu de millorar les comunicacions amb transport públic fins a l’aeroport de Barcelona – el Prat, aquesta línia es perllongarà, per tal que connecti la Seu d’Urgell, Puigcerdà i Berga amb la T-1 i la T-2 de l’aeroport.

D’aquesta manera, es millorarà l’accessibilitat a aquesta infraestructura des del Pirineu, i les comarques centrals, facilitant la connexió des de la Cerdanya i el Berguedà.

L’expedició d’anada, des de la Seu d’Urgell, arribarà a la T-1 a les 9.00 hores, i a la T-2 a les 9.15 hores. D’altra banda, la tornada sortirà des de la T-2 a les 12.15 hores i des de la T-1 a les 12.30 hores. Aquest servei serà operatiu de dilluns a divendres feiners.

L’actuació forma part del conjunt de mesures incloses al Pla de Transports de Viatgers de Catalunya 2008-2012, aprovat pel Govern per a la millora de la qualitat i quantitat de serveis de transport públic arreu del territori.

Mostrar formulari de contacte