Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Llar d’Infants Municipal Els Minairons organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes

La Llar d’Infants Municipal Els Minairons organitza aquest dissabte una jornada de portes obertes

El centre educatiu urgellenc per a nens i nenes de 0 a 3 anys es podrà visitar de deu del matí a una del migdia. El termini de preinscripció per al curs 2019-2020 serà del 13 al 24 de maig
Jornada de portes obertes a la Llar d'Infants Els Minairons
24/04/2019 18:30

La Llar d’Infants Municipal Els Minairons de la Seu d’Urgell organitza aquest dissabte, 27 d’abril, una jornada de portes obertes adreçada a totes les famílies urgellenques. L'objectiu és que els pares i mares puguin conèixer tant les seves instal·lacions com el projecte educatiu del centre, que acull nens i nenes de 0 a 3 anys.

La visita la faran les mateixes educadores. La llar d'infants urgellenca es troba situada al carrer Sant Ermengol número 73 de la Seu d’Urgell.

Cal recordar que el termini de preinscripcions per al curs 2019-2020 s'obrirà el 13 de maig i finalitzarà el dia 24. Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament urgellenc o bé per Internet (www.laseu.cat). Les bases d’admissió estaran disponibles al web municipal, tot i que també es podran consultar en paper tant a l’OAC com al Servei Municipal d’Ensenyament.

Documentació necessària

En el moment de formalitzar la preinscripció, les famílies hauran d’aportar l’imprès de sol·licitud emplenat i la següent documentació:

-Fotocòpia del DNI del pare i de la mare o del tutor legal (o altres documents d’identitat).

-Fotocòpia del llibre de família (o altres documents relatius a la filiació).

-Fotocòpia de la targeta sanitària individual de l’infant.

-Carnet de vacunes on figurin les dosis de vacunes rebudes amb les dates corresponents.

-Tots els documents que serveixin per justificar els criteris establerts a l’annex 1 de les bases.

Mostrar formulari de contacte