Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Llar d'Infants Els Minairons garanteix plaça a tots els infants preinscrits

La Llar d'Infants Els Minairons garanteix plaça a tots els infants preinscrits

El centre urgellenc ha atès novament el 100% de les peticions de les famílies amb fills de 0 a 3 anys La matrícula es podrà formalitzar del 4 al 13 de juny a l'OAC de l'Ajuntament de la Seu
Llar d'Infants 'Els Minairons'
26/05/2015 17:48

Totes les famílies urgellenques que van sol·licitar la inscripció per als seus fills i filles a la llar d'infants municipal 'Els Minairons' han obtingut plaça. Així es desprèn del llista d'admesos, exclosos i empats aprovada aquest dilluns per la Junta de Govern Local de l'Ajuntament de la Seu.

El regidor d'Ensenyament en funcions del consistori urgellenc, Jordi Martin, qualifica de “molt positiu el fet que, un any més, s'hagi donat cobertura al 100% de la demanda de places sol·licitades per part de les famílies, de la mateixa manera com ha anat succeint durant els cursos d'aquesta legislatura”.

Matrícula

El període de matrícula a 'Els Minairons' per als nous alumnes de cara al curs 2015-2016 va del 4 al 13 de juny . Cal tramitar-la a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) de l'Ajuntament urgellenc. La documentació a presentar és: fotocòpia llibre de vacunes de l'infant; certificat mèdic i la domiciliació bancària amb format SEPA per a poder domiciliar les mensualitats.

Paral·lelament, s'obrirà una llista d'espera a partir de dilluns 15 de juny per a noves sol·licituds, que s'han de presentar també a l'OAC.

Mostrar formulari de contacte