Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Llar Francesc Xavier endegarà un nou projecte per millorar l'aprenentatge educatiu i motriu

La Llar Francesc Xavier endegarà un nou projecte per millorar l'aprenentatge educatiu i motriu

L'activitat es farà mitjançant una aportació de 10.000 euros de la Fundació La Caixa. S'adreça a infants que per raons d'entorn familiar, econòmic o cultural reben pocs estímuls en el seu entorn directe
Acord de col·laboració de la Fundació La Caixa amb la Llar d'Infants Francesc Xavier
09/11/2021 13:57

La Llar d’Infants Francesc Xavier, vinculada a la parròquia de Sant Ot de la Seu d’Urgell, ha anunciat aquest dimarts la posada en marxa d'un nou projecte "per millorar l’aprenentatge educatiu i motriu dels infants de famílies amb fragilitat i amb més dificultats". L'activitat es durà a terme amb una aportació econòmica de 10.000 euros per part de CaixaBank, mitjançant la Fundació La Caixa.

Des de la llar d'infants especialitzada han detallat que es tracta d’un projecte educatiu d’"estimulació primerenca pels infants", que disposaran d'una "aula multisensorial, per activar els sentits dels nadons i infants que, per raons d’entorn familiar, econòmic o cultural, reben pocs estímuls del seu entorn directe".

El conveni l'han signat a la Seu d'Urgell el director territorial de Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, i el rector de Sant Ot i president de la Fundació Sant Francesc Xavier, mossèn Ignasi Navarri. A l’acte de signatura també hi han participat Geremi Calzada, director d'Institucions a Lleida, i Mn. David Codina, secretari general del Bisbat d’Urgell.

Mostrar formulari de contacte