Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Lliga Provincial de Cant d'Ocells permet veure en acció 337 exemplars a la Seu

La Lliga Provincial de Cant d'Ocells permet veure en acció 337 exemplars a la Seu

L'urgellenc Carlos Oliveira va guanyar en la categoria de caderneres La competició l'organitzava per segon any consecutiu el Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell

Cant d'ocells - Lliga provincial 2011
Cant d'ocells - Lliga provincial 2011
31/05/2011 16:48

Un total de 337 ocells, de quatre categories diferents, han pres part el cap de setmana passat a la Lliga Provincial de Cant d'Ocells, que s'ha celebrat a la Seu per segon any consecutiu. Enguany l'escenari ha estat el nou pavelló polivalent.

L'organització és fruit de la creació ara fa tres anys d'una secció ocellaire al Club de Caça i Pesca de l'Alt Urgell. El seu president, Antoni Vilarrubla, explica que han comptat amb societats de tota la demarcació de Lleida.

Malgrat que la prova era l'última de la lliga i alguns resultats ja estaven decidits, la cita de la Seu ha comptat amb un bon nivell de participació.

En Caderneres, amb un total de 144 exemplars, l'ocell guanyador era propietat de l'urgellenc Carlos Oliveira. El podi el van completar Josep Macia i Juan Ruiz, de les societats El Passerell i El Ram. En la categoria de Verdums, amb 83 ocells, els dos primers premis van ser per a Emilio San Bernat, d'El Ram, i el tercer per a Francisco Pérez, d'El Passerell.

En la modalitat de Passerells, va guanyar precisament un membre del club que porta el nom d'aquest ocell, Luis Campos, seguit de Frank Granero (El Verdum) i d'Ivan Orobitg (L’Estessa). Finalment, en pinsans, la societat l'Estessa es va endur els tres guardons, amb Gerard Caralps, Antonio Caballé i Cristian Álvarez.

Mostrar formulari de contacte