Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Loteria de Nadal deixa premis menors a la Seu

La Loteria de Nadal deixa premis menors a la Seu

L'Administració número 1 reparteix uns 400.000 euros, principalment en terminacions. La venda per màquina fa que els principals premis siguin cada any més repartits geogràficament
Rifa de Nadal (Loterías)
22/12/2016 18:05

Els premis principals de la Loteria de Nadal han passat de llarg enguany a la Seu d'Urgell. Tot i això, l'administració número 1 'Els Minairons' de la capital alturgellenca ha fet un balanç positiu de la rifa, que ha repartit segons els primers càlculs uns 400.000 euros entre els seus clients, sobretot en terminacions.

En espera del recompte definitiu de la menudalla, la directora de l'administració, Maria José Alviñá, ha considerat satisfactori el recompte malgrat no entrar en cap dels grans premis, fins als cinquens. L'establiment havia venut números acabats en 13 -una terminació que fins ara mai no s'havia produït en la grossa- juntament amb centenes d'un cinquè premi.

Els punts de venda de la Rifa de Nadal han tingut un bon ritme de vendes, que apuntaria a una lenta recuperació, si bé aquesta és una tradició que ha mantingut l'interès fins i tot malgrat la crisi. Ara ja comença la venda de la Loteria de Reis.

Un quart i tres cinquens a la Bruixa d'Or

La Bruixa d'Or de Sort -la tercera administració amb més vendes de tot l'Estat- ha repartit enguany un total de 26 milions d'euros, segons ha explicat el seu propietari, Xavier Gabriel. Tanmateix, els premis més grans han passat de llarg novament del conegut establiment pallarès. El premi més destacat ha estat una sèrie d'un quart (59444), sumat a 18 sèries de tres cinquens premis (19152, 91917 i 60272). La resta es distribueix en menudalla. Gabriel ha valorat que "l'important és pujar al podi", malgrat que enguany només ho ha fet en quatre casos, un menys que l'any passat.

El 87% de loteria de La Bruixa es ven actualment per internet. De fet, enguany només un dels cinquens premis s'havia venut parcialment per finestreta a Sort. En aquest sentit, en contra de la tradició de "caure" en un sol lloc, enguany s'ha confirmat la tendència a uns premis cada vegada més repartits geogràficament, a causa de la venda per finestreta que permet triar qualsevol número des de qualsevol lloc. Alguns s'han venut en desenes d'administracions d'arreu de l'Estat. Així, entre el llarg etcètera de poblacions catalanes afortunades, hi ha Barcelona, Mollerussa, Olot, Blanes, Castelló d'Empúries, Sant Salvador de Guardiola, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Vic i Manlleu.

La Grossa (66513) s'ha venut completament a Madrid, tot i que una sèrie s'ha distribuït al barri del Raval de Barcelona a causa d'un intercanvi. El segon premi (04536) ha quedat dividit en desenes de poblacions; i el tercer (78748) ha anat íntegrament a València.

Enllaç: Consulta si tens una butlleta premiada.

Mostrar formulari de contacte