Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet dóna 4.000 litres de llet a Aliments per la Solidaritat

La Mancomunitat d'Escombraries de l'Urgellet dóna 4.000 litres de llet a Aliments per la Solidaritat

La iniciativa s’emmarca a la campanya ‘Reciclar bé també és solidaritat’. Gràcies a l’augment de la recollida de residus orgànics, aquest ens ha obtingut un estalvi de 7.008 euros que reverteix en accions solidàries
Lliurament del donatiu a Aliments per la Solidaritat (Foto: Ajuntament de la Seu d'Urgell)
21/04/2016 17:55

La Mancomunitat d’Escombraries de l’Urgellet (MEU) ha fet un donatiu de 4.000 litres de llet, valorats en 2.400 euros, al projecte Aliments per la Solidaritat. El lliurament s’emmarca en la campanya 'Reciclar bé també és solidaritat', adreçada al conjunt dels urgellencs perquè reciclin bé, sobretot pel que fa als residus orgànics.

La iniciativa, endegada el passat mes de novembre, ha permès a la MEU obtenir un estalvi econòmic de 7.008 euros gràcies a la millora de la gestió de la matèria orgànica. Aquest benefici retorna ara en forma de solidaritat amb la compra de la llet aportada.

Els responsables del projecte Aliments per la Solidaritat han rebut amb "satisfacció" la donació voluntària de llet i han valorat positivament la campanya de conscienciació per reciclar de manera correcta els residus orgànics. El voluntari Lluís Anton Nodar, de Càritas Parroquial a la Seu, agraeix l'ajut "per atendre les necessitats que tenim". Nodar especifica que la la llet és "realment un producte de primera necessitat que a vegades no és suficient malgrat les partides que arriben de la Unió Europea i els recaptes d'aliments". 

Aliments per la Solidaritat anima tothom a sumar-se al correcte reciclatge de les deixalles. “No només és bo per a la ciutat i el medi ambient, sinó que, en aquest cas, també veiem que hi ha una última finalitat més engrescadora encara que reverteix en una acció útil per tota la societat urgellenca”, destaca Nodar.

El projecte Aliments per la Solidaritat està liderat per Càritas Parroquial, Creu Roja i La Seu Solidària, juntament amb el Consorci d’Atenció a les Persones de l'Alt Urgell.

Mostrar formulari de contacte