Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Mancomunitat d'Esquí Nòrdic incorpora Guils, Virós i Tavascan

La Mancomunitat d'Esquí Nòrdic incorpora Guils, Virós i Tavascan

L'entitat ja inclou tots els municipis catalans amb estació de fons, juntament amb la Seu La prioritat és donar activitat als complexos tot l'any i no només a l'hivern
Assemblea de la Mancomunitat d'Esquí Nòrdic
29/08/2008 16:34

La Mancomunitat de Municipis per a la Promoció de l'Esquí Nòrdic ha celebrat aquest migdia, a la sala d'actes de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'assemblea per aprovar els nous estatuts que permeten la incorporació de tres nous municipis. D'aquesta manera, la Mancomunitat engloba ja a la totalitat dels municipis amb estacions d'esquí nòrdic amb l'objectiu principal de trobar noves fonts de finançament, tot realitzant accions conjuntes i alhora posicionar el sector del nòrdic català.

Amb aquesta ampliació s'incorporen les estacions de Guils-Fontanera, Bosc Virós i Tavascan. També s'incorpora a la Mancomunitat el municipi de la Vansa i Fórnols, ja que en representació de l'estació de Tuixent-La Vansa només hi havia el municipi de Josa i Tuixent. La Mancomunitat va ser creada l’any 1985 pels ajuntaments de Josa-Tuixent, Lles, Montferrer-Castellbò i la Seu i per l’entitat descentralitzada d’Arànser.

Un dels altres objectius que s’ha anat marcant la Mancomunitat és la promoció i dinamització conjunta de les activitats realitzades a les estacions d’esquí nòrdic català i a la vegada estructurar-ne de noves. És el cas de la creació d’una marca identificativa del nòrdic català, l'assistència a actes promocionals, la realització d’un banc d’imatges i l'edició conjunta de material publicitari, com ara el futlletó informatiu conjunt i el vídeo promocional per a les escoles.

Un tercer objectiu que també s'ha marcat la Mancomunitat és la diversificació de les activitats a les estacions d’esquí amb la finalitat de desestacionalitzar la demanda que actualment es troba massa centrada en l’hivern i en la neu. Com a principals accions per a aconseguir aquests objectius, es proposa l’elaboració d’un recull d’activitats complementàries que es realitzen a cadascun d’aquest municipis i alhora promocionar les diferents activitats que actualment s’hi realitzen.

En aquesta mateixa línia, s'estructurarà paquets amb aquestes ofertes complementàries i s'analitzarà d'altres activitats idònies al territori. Finalment, es vol intentar canalitzar alguna prova d’interès mediàtic.

Mostrar formulari de contacte