Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La marca turística 'Pirineus' es presenta per primer cop a Andalusia

La marca turística 'Pirineus' es presenta per primer cop a Andalusia

Les comarques de muntanya catalanes busquen nous clients
15/05/2007 11:38

La marca turística "Pirineus" es presenta avui dimarts per primera vegada davant dels mitjans de comunicació i de les agències de viatges d’Andalusia. La comunitat andalusa representa el quart mercat espanyol que visita els Pirineus catalans i té un ampli potencial de creixement.

L'acte de presentació a Andalusia es farà a l'hotel Alfonso XIII de Sevilla, amb una previsió d'assistència global d'unes seixanta persones, aproximadament, i amb dues convocatòries diferenciades. Al migdia tindrà lloc la presentació per als representants dels mitjans de comunicació, amb la confirmació d’assistència d’una vintena de periodistes, mentre que al vespre es farà la presentació per als representants de les agències de viatges.

En el decurs de la presentació es projectarà el video “ Pirineus des de l’aire” i es lliurarà a tots els assistents un dossier de material dels Pirineus que inclou tota la informació d'activitats, ofertes i propostes turístiques, entre les quals destaquen les del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, el Parc Natural de l'Alt Pirineu i el Parc Natural del Cadí Moixeró; informació sobre les esglésies romàniques de la Vall de Boí -Patrimoni de la Humanitat- dins de l’apartat dedicat al patrimoni cultural i artístic, a més d'una completa informació sobre les activitats d'esports d'aventura que es poden practicar al Pirineu de Lleida, les festes, les tradicions populars i tota l’oferta gastronòmica.

També es lliuraran els dossiers editats pel Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, i un mapa dels Pirineus on, a més de situar el visitant al territori, li ofereix tot tipus d'informació.

L'acte de presentació anirà a cura del director de Turisme de Catalunya, Ignasi de Delàs, del responsable de la secretaria tècnica de la marca Pirineus, Josep Aribau, i dels tècnics dels Patronats de Turisme de Girona i de Lleida i Torisme Val d’aran, que integren la marca Pirineus.


La marca "Pirineus" integra els territoris que van des del cap de Creus fins a la Val d'Aran i abraça onze comarques de Catalunya: l'Alt Empordà, l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya, la Garrotxa, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà, el Ripollès, el Solsonés i la Val d'Aran. El programa "Pirineus" és impulsat per Turisme de Catalunya, el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, Torisme Val d'Aran, el Patronat de Turisme de la Diputació de Girona i el Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya.

El programa "Pirineus" treballa des de l'any 2003 amb l'objectiu de promocionar i consolidar la gran riquesa de l'oferta turística dels Pirineus Catalans, com també de comunicar de manera global el conjunt variat de productes turístics que ofereixen a un turista cada vegada més exigent i que demana productes més solvents i pensats per a les seves necessitats lúdiques.

Mostrar formulari de contacte