Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Mostra VOC d'audiovisual en català arriba a Cinemes Guiu

La Mostra VOC d'audiovisual en català arriba a Cinemes Guiu

La sessió d'aquest dimecres (18.30 h), permet veure les millors produccions presentades enguany al certamen promogut per Òmnium, que inclouen curtmetratges, documentals, websèries, nous formats i videoblogs

Mostra VOC d'audiovisual en català
Mostra VOC d'audiovisual en català
27/11/2018 20:10

Aquest dimecres dia 29 es projecta a Cinemes Guiu una selecció de les millors produccions presentades enguany al VOC, els Premis i Mostra d'Audiovisual en Català que impulsa Òmnium Cultural. La projecció a la Seu d'Urgell l'organitza Òmnium Alt Urgell i es podrà veure a partir de 2/4 de 7 del vespre.

El VOC (acrònim de 'Versió Original en Català') és un projecte pensat per estimular la producció de continguts audiovisuals de qualitat en llengua catalana, contribuir a la seva difusió i ampliar-ne el públic. Els premis de la mostra reconeixen els millors curtmetratges, websèries i micrometratges realitzats originalment en català. A més a més, incentiven els nous formats i per això també inclouen videoblogs, entre d'altres. Òmnium ha ofert un any més la possibilitat que els assistents participin de la decisió final mitjançant la votació popular, que ja es va tancar el 31 d'octubre passat.

El VOC es pot veure de manera simultània en un total de 37 poblacions catalanes del 15 al 25 de novembre de 2018, i la Seu és una de les ciutats que l'acull. Enguany l'espot promocional dels premis ha estat protagonitzat pel reconegut actor Francesc Orella, conegut, entre d'altres, pel paper principal de la sèrie 'Merlí'.

Mostrar formulari de contacte