Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Nit d'Arts de Puigcerdà se celebrarà aquest dimecres a l'envelat de la plaça del Call

La Nit d'Arts de Puigcerdà se celebrarà aquest dimecres a l'envelat de la plaça del Call

L'espectacle es farà a cobert davant la previsió de pluja a l'hora de l'acte, a les 10 de la nit. D'altra banda, la cloenda de la setmana universitària serà a càrrec del doctor Miquel Vilardell, en substitució de Carles Capdevila

Nit d'Arts de Puigcerdà
Nit d'Arts de Puigcerdà
13/07/2016 09:50

La Nit d'Arts, un dels actes més concorreguts de la Universitat d'Estiu Ramon Llull Puigcerdà, canvia d'ubicació. L’espectacle, avui dimecres a les 10 de la nit, es farà finalment a l'envelat de la plaça del Call, en comptes del Llac de Puigcerdà. La decisió s'ha pres a última hora davant la "probabilitat molt alta de pluja" a l'hora de l'acte, segons ha confirmat a l'organització el Servei Meteorològic de Catalunya. L'edició d’enguany és a càrrec de la Companyia Anna Llombart, amb la col·laboració de Dansart Cerdanya i Cersound.

També hi ha hagut un canvi pel que fa a l'acte de cloenda, que serà divendres a les 19.30 hores al Museu Cerdà. El ponent serà el doctor Miquel Vilardell, catedràtic de Medicina de la UAB, que oferirà la conferència ‘Confidències d’un metge’. Vilardell substitueix el periodista Carles Capdevila, que ha excusat la seva presència i finalment no podrà ser-hi.

Miquel Vilardell i Tarrés, nascut l’any 1946 a Borredà (Berguedà), és catedràtic de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciat per la UB l’any 1979, al 1988 fou nomenat cap de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Del 1997 al 2001 va ser degà de la Facultat de Medicina de la UAB, després de vuit anys com a vicedegà. L’any 2010, Vilardell va ser nomenat president del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. També ha presidit la Societat Catalana i la Societat Espanyola de Medicina Interna i és membre honorari de l’Acadèmia Americana de Medicina. L’any 2015 va ser distingit amb la Creu de Sant Jordi. També ha rebut el Premi Pere Farreras i Valentí i la Medalla Narcís Monturiol al Mèrit Científic.

Èxit de la inauguració

La Universitat d’Estiu Ramon Llull ha arrencat aquest dilluns amb normalitat. La majoria de classes es duen a terme a les aules de l’Escola Alfons I. La primera jornada, al vespre, el Museu Cerdà es va omplir per a la inauguració, que enguany ha estat a càrrec de Josep Maria Mainat. El programador informàtic, productor audiovisual i exmembre de La Trinca va oferir una conferència molt amena i positiva sobre el seu actual projecte que és el seu primer llibre, ‘Ciència optimista’, en què dóna a conèixer els seus coneixements en ciència i els comparteix amb el seu toc d’humor habitual, que va satisfer els assistents. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira; la secretària general de la Universitat Ramon Llull, Anna Berga, i el president de l’Associació Universitària de Cerdanya, Francesc Armengol.

Mostrar formulari de contacte