Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La nova proposta de variants de la C-14, a punt de sortir a informació pública

La nova proposta de variants de la C-14, a punt de sortir a informació pública

Política Territorial començarà a presentar els traçats modificats en poques setmanes Aquests dies, els vehicles són desviats per la carretera antiga per unes obres de manteniment de l'enllumenat als túnels
C-14 (Oliana - Coll de Nargó)
02/10/2008 09:55

El departament de Política Territorial i Obres Públiques començarà a treure a informació pública d'aquí a poques setmanes les propostes modificades de les variants de la C-14 a Organyà, Coll de Nargó i Oliana, juntament amb el projecte del túnel dels Tres Ponts. La conselleria ha refet els projectes arran de les demandes fetes des dels municipis implicats. En el cas de Coll de Nargó i Oliana, fins i tot s'ha recollit signatures per demanar un traçat més respectuós amb l'entorn.

Tot i que el projecte es planteja de manera global, la informació pública sortirà en diferents etapes, en funció de cada ajuntament. A partir d'aquell moment, els particulars afectats podran presentar al.legacions al traçat. El cap de serveis territorials del departament a l'Alt Pirineu i Aran, Jordi Mas Ortega, valora molt positivament les aportacions que han fet els ajuntaments durant aquest període. Mas creu que han ajudat a millorar la proposta inicial de la conselleria.

Mentrestant, durant aquests dies el trànsit de la C-14 es desvia per la carretera antiga entre Coll de Nargó i Oliana. El motiu és l'actuació de millora de l'enllumenat dels túnels que hi ha en aquest tram. És la primera revisió que es fa dels fars des que es va inaugurar la reforma de la via, segons ha detallat Jordi Mas.

Les desviacions dels vehicles van començar la setmana passada i és previst que es mantinguin com a mínim fins la setmana que ve. Els caps de setmana, però, es permet el pas per la carretera nova per evitar problemes de trànsit.

Mostrar formulari de contacte