Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La papiroflèxia es dóna a conèixer a la Seu

La papiroflèxia es dóna a conèixer a la Seu

Ramón Escobar ha realitzat un taller per a infants a la Biblioteca de Sant Agustí Internet augmenta actualment les possibilitats d'aprendre la tècnica dels millors experts mundials
Papiroflèxia a la Biblioteca
01/03/2012 11:55

La papiroflèxia es dóna a conèixer a la Seu de la mà de Ramón Escobar, que ara fa pocs dies va organitzar-ne un taller per a infants a la Biblioteca de Sant Agustí.

El professor defensa que aquesta pot ser una afició apassionant no només per a infants sinó per a gent de totes les edats, si bé per als adults iniciar-s'hi pot ser més difícil ja que és una tècnica que requereix molta paciència i precisió.

Escobar es va iniciar casualment en la papiroflèxia ara fa un any i mig. Actualment ha aprofundit en el seu coneixement, tot buscant per internet els exemples dels millors experts d'arreu del món. L'existència del portal Youtube ha obert de bat a bat les possibilitats d'aprendre ràpidament en aficions com aquesta. Alguns d'aquests autors, afirma, arriben a fer "autèntiques escultures en paper".

Ramón Escobar espera poder organitzar nous cursos properament a la Biblioteca o bé en d'altres espais de la ciutat. De moment, ja ha creat el Grup d'Origami de la Seu. Els aficionats locals es reuneixen cada dissabte en un local del carrer Germandat de Sant Sebastià.

Mostrar formulari de contacte