Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La pèrdua de cabal obliga a recuperar el rescat de peixos

La pèrdua de cabal obliga a recuperar el rescat de peixos

Aquesta setmana ja s’ha salvat 300 exemplars al riu Duran, i si la situació no millora també s’haurà de fer al Segre Els pescadors es queixen que alguns regants abusen de la captació d’aigua
Rescat de truites al Segre
14/08/2008 12:52

La pèrdua de cabal a la capçalera del Segre ha obligat a recórrer novament al rescat de truites en alguns punts, per evitar que morin asfixiades. De moment, aquesta setmana ja s’ha dut a terme una salvació de tres-cents peixos al riu Duran, afluent del Segre a la Batllia.

Des del la Federació Lleidatana de Pesca s’ha avançat que aquesta acció es podria traslladar la setmana vinent al Segre, si no millora el cabal del riu. Un dels membres del Club de Caça i Pesca de l’Alt Urgell, Manel Aguayo, remarca que l’aportació d’aigua ha baixat molt durant les darreres setmanes.

En aquest sentit, els pescadors es queixen que el cabal del riu es veu perjudicat pels abusos en l’aigua de rec. Per això, demanen als regants que actuïn amb responsabilitat. Es dóna la circumstància que algunes de les captacions es fan sense autorització.

Mostrar formulari de contacte