Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Penya Barcelonista recupera la secció de futbol base

La Penya Barcelonista recupera la secció de futbol base

L'entitat expressa la voluntat de més presència social a la ciutat i de participar ben aviat en competicions L'assemblea blaugrana lamenta que el FC Barcelona no hagi implicat les penyes en el bus de les sis copes
Penya Barcelonista - Junta
11/01/2010 09:13

La Penya barcelonista Urgellenca ha presentat aquest dissabte la seva nova secció de futbol, organitzada per la Plataforma que formen pels pares dels nois integrants i per un parell d’entrenadors.

En aquesta presentació s’ha expressat el desig de "portar els colors i l’escut del millor equip del món" i de rebre el suport per part de l'Ajuntament de la Seu. A més a més, s'ha remarcat la voluntat de competir ben aviat en diversos torneigs. La plataforma s'ha consolidat amb el suport de la botiga esportiva Seu-Sport, que vesteix els jugadors. 

El president de la Penya Barcelonista, Pere Mentruit, afirma que la finalitat és “fer feliços tots els nens i obrir l’organització a la participació més enllà de l'afició culer, és a dir, a tota la ciutat". Des de la Penya també es va expressar la voluntat de “posar el granet de sorra necessari per part de cadascuna de les famílies, per fer que el motor no pari i segueixi donant futbol com a fruit”. Mentruit va reiterar que "a poc a poc les penyes han de ser el màxim referent del Barça a Catalunya i al món".

A més de Pere Mentruit, a la presentació també hi van intervenir Enric Usach i Enric Fenés, com a representants dels pares; Joan Llobera com a representant de la junta en la secció; Jacint Ribó com a vicepresident i el col.laborador de RàdioSeu Sergi Cava com a cap de premsa i protocol.

Després de la presentació es va oferir un piscolabis i es va realitzar l’assemblea ordinària. Un dels temes destacats va ser la renúncia a organitzar la Trobada Mundial de Penyes, que ara fa pocs dies va generar un creuament de crítiques amb l'Ajuntament. També, però, es va oferir un repàs de la millor temporada de la història i es va obrir el torn de precs i preguntes. També s’ha expressat el desacord de les penyes respecte la iniciativa del FC Barcelona de realitzar “la ruta de les sis copes”, ja que no ha comptat amb el suport de cap de les penyes i només s'ha buscat el suport dels ajuntaments implicats.

Mostrar formulari de contacte