Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Penya Barcelonista Urgellenca renova la Junta Directiva

La Penya Barcelonista Urgellenca renova la Junta Directiva

L'equip encapçalat per Pere Mentruit incorpora Carles Cortés, Marta Rey i Teresa Casassas La participació en actes de la ciutat serà una de les prioritats de l'entitat
Penya Barcelonista Urgellenca - Cardoner
15/09/2011 09:48

Pere Mentruit ha estat reelegit recentment com a president de la Penya Barcelonista Urgellenca. L'assemblea de socis de l'entitat va tornar a fer-li confiança el passat 17 d'agost, aprovant també tres noves incorporacions: Carles Cortés, que ocupa el càrrec de vicepresident; Marta Rey, que s'encarrega de la tresoreria; i Teresa Casassas, responsable de l'àrea d'innovació.

Pel que fa a la resta de l'equip directiu, Ermengol Puig continua com a secretari i Sergi Cava s'encarrega novament de la comunicació i les relacions públiques. Altres membres de la junta directiva són Jacint Ribó - que ha deixat la vicepresidència per motiu personals-, Manel López, Antoni Segú i Josep Mentruit.

L'objectiu de la Penya serà aconseguir els pròxims anys "un increment considerable del número de socis i millorar la comunicació entre els barcelonistes urgellencs i el propi club".

El primer acte oficial de la junta va ser el Congrés del club blaugrana, celebrat a Barcelona a mitjans del mes d’agost, coincidint amb la “Festa Barça” i amb el Trofeu Joan Gàmper contra el Nàpols. Cinc membres de la direcció (Mentruit, Cava, Ribó, Segú i Cortés) van ser els delegats en aquest esdeveniment, en el qual es van acordar diversos punts referents a les penyes i es va donar l’oportunitat de conèixer personalment als dos nous jugadors del planter de Josep Guardiola: Alexis Sànchez i Cesc Fàbregas.

A més a més, la Penya Barcelonista de la Seu d’Urgell ha organitzat enguany, juntament amb la comissió de festes de la ciutat, el primer Campionat de Botifarra de la Festa Major, en el qual hi van participar 32 parelles. En aquest sentit, la participació en actes de la ciutat serà una de les prioritats de l'entitat.

Mostrar formulari de contacte