Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La plaça de Sant Josep de Calassanç acull 'El mercat de Sant Valentí'

La plaça de Sant Josep de Calassanç acull 'El mercat de Sant Valentí'

S'hi podrà trobar una variada oferta comercial com ara floristeries, llibreries, moda, dietètica i sabons, joies, bijuteria i decoració Les parades estaran obertes aquest dissabte, de 10 del matí a les 8 del vespre

Mercat de Sant Valentí - Cartell
Mercat de Sant Valentí - Cartell
12/02/2010 11:42

El centre comercial de la Seu continua cercant noves formes de promoció i, amb aquest objectiu, la plaça de Sant Josep de Calassanç organitza aquest dissabte el primer Mercat de Sant Valentí. Sota una mateixa carpa es podrà trobar productes de nou comerços de la ciutat i cinc artesans de l'Alt Urgell.

Les parades estaran obertes al públic des de la deu del matí i fins a les vuit del vespre, comptarà amb floristeries, llibreries, botigues de regals, complements i moda; productes de dietètica, sabons, joies, bijuteria i decoració.

El Mercat de Sant Valentí s'emmarca dins del projecte Els mercats de Calassanç, elaborat per la Regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell. La iniciativa té com a objectiu organitzar diversos mercats temàtics en aquells mesos en què el calendari marca algun esdeveniment de característiques especialment comercials. En aquest cas, s’ha aprofitat el fet que enguany Sant Valentí cau en diumenge.

La carpa es presentarà decorada amb elements visualment atractius per atraure l'atenció dels ciutadans i visitants que es donen cita cada dissabte a la nostra ciutat. L'Ajuntament urgellenc també aportarà la resta de la infraestructura necessària per dur a terme la iniciativa. Des de la Regidoria de Promoció Econòmica afirmen: “En un moment de crisi econòmica com l'actual és responsabilitat de l'administració pública oferir estratègies per, conjuntament amb el sector, dinamitzar els sectors productius i de serveis de la ciutat”.

Mostrar formulari de contacte