Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La plataforma Compromís X La Seu proposa un debat públic sobre el Sant Hospital

La plataforma Compromís X La Seu proposa un debat públic sobre el Sant Hospital

L’acte, convocat per aquest divendres, a les 20.15, comptarà amb la presència de Josep Maria Sabaté, exdirector del Servei Català de la Salut Òscar Ordeig dirigirà la sessió i presentarà els compromisos de la plataforma en l'àmbit sanitari

Compromís X La Seu - Debat sobre l'Hospital
Compromís X La Seu - Debat sobre l'Hospital
04/03/2015 10:54

La plataforma Compromís X La Seu organitzarà aquest divendres, 6 de març, a les 20.15 hores, a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell, un nou debat sobre la ciutat. Sota el títol 'Hospital de La Seu. Quin futur volem?', l'exdirector del Servei Català de la Salut, Josep Maria Sabaté, farà una ponència sobre l'àmbit sanitari. L'acte el moderarà Òscar Ordeig.

La iniciativa s'emmarca en el conjunt de xerrades sobre matèries de preocupació ciutadana que la plataforma va iniciar el passat mes de febrer amb una exposició sobre transparència a l’Ajuntament. La proposta se centrarà en aquesta ocasió en els canvis que ha sofert els darrers anys l'Hospital de la Seu i com repercutiran en el territori.

En el plantejament del debat, Compromís X La Seu indica que el centre mèdic ha patit retallades en els ingressos provinents de la Generalitat de Catalunya, "que han dut a la pèrdua d'especialistes, la disminució de les visites dels que resten, la reducció de la plantilla i la retallada de salaris". En el debat públic es vol plantejar l'afectació en els usuaris i les seves conseqüències a llarg termini, més enllà de l'augment de les llistes d'espera. També es posarà sobre la taula la pregunta de si està garantida la salut pública a la Seu i comarca.

Òscar Ordeig tancarà la ponència de Sabaté oferint als assistents els compromisos de la plataforma en l'àmbit sanitari, "de vital importància per als urgellencs i la resta de la comarca". Ordeig també indica que "l’objectiu final de l’acte serà oferir eines per entendre i valorar el futur del servei de l’Hospital de la Seu".

Quan acabi l'exposició dels ponents s'obrirà un torn d'intervenció perquè tothom pugui expressar les seves inquietuds, preguntes o quelcom relacionat amb la problemàtica sanitària de la Seu.

Mostrar formulari de contacte