Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Plataforma Salvem la Molina prepara una plantada de pins en protesta pel POUM de la Molina

La Plataforma Salvem la Molina prepara una plantada de pins en protesta pel POUM de la Molina

25/08/2009 19:31

La Plataforma Salvem la Molina, de recent constitució, ha programat per aquest dissabte una plantada de pins a l'esplanada del futur camp de futbol. El motiu d'aquesta trobada és promoure la sensibilització cap a la preservació de l'entorn natural de la zona.

La Plataforma s'ha constituït després de l'aprovació inicial del nou Pla d'Ordenació Urbanística Municipal (POUM). El col.lectiu reclama el replantejament d'alguns aspectes d'aquest document. Sota el lema 'Retornem hectàrees de bosc al bosc' es farà aquesta fira de l'arbre que comptarà a més amb la lectura d'un manifest, una xocolatada i una actuació musical. El lloc on s'ha decidit situar la festa és un dels punts conflictius del POUM.

La plantada d'alevins de pi i els actes que l'acompanyaran estan programats per a les cinc de la tarda i caldrà fer una donació de 2 euros per cada arbre que es vulgui plantar.

La finalitat de la jornada de dissabte, segons els seus organitzadors, és continuar fent difusió de les reivindicacions de la Plataforma que són "protegir un espai verd amb valor turístic i ambiental de l'explotació urbanística desmesurada, i donar consciència als afectats directes i indirectes del que suposa aquest POUM".

La Plataforma compta amb el suport del Conseil International Associatif pour la Protection des Pyrenee (CIAPP), de la Lliga per la Defensa del Patrimoni Natura (DEPANA) i de la Institució de Ponent per a la Conservació i l'Estudi de l'Entorn Natural (IPCENA).

Mostrar formulari de contacte