Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La pluja intensa provoca inundacions a la Seu

La pluja intensa provoca inundacions a la Seu

La precipitació d’aquest dimarts al vespre malmet tot el parquet de la nova Escola de Dansa i els vestidors de la Piscina Municipal Els bombers intervenen en uns baixos del carrer Regència d’Urgell
Vestidors de la Piscina Municipal - Inundacions
15/10/2008 18:23

La pluja intensa d’aquest dimarts ha provocat inundacions en alguns punts de la Seu. Els 32 litres d’aigua que van caure en pocs minuts a la capital urgellenca cap a les vuit del vespre van malmetre tot el parquet de la nova Escola de Dansa, ubicada a l’edifici cultural de ‘Les Monges’. Així mateix, a la zona esportiva van registrar-se danys importants als vestidors i a la recepció de la piscina municipal. El servei d’Emergència de la Generalitat ha informat també que els Bombers van haver d’intervenir en uns baixos del carrer Regència d’Urgell.

Pel que fa a la l’Escola de Dansa, ahir al vespre ja es va treure bona part de l’aigua acumulada sota el parquet, que ara s’haurà de canviar. El consistori s’ha posat en contacte amb una empresa especialitzada per tal que iniciï l’arranjament de forma immediata. El regidor de Cultura , Miquel Colom, ha lamentat el fet que l’equipament s’havia inaugurat fa tan sols una setmana. “Malgrat que les bombes d’aigua van funcionar no van poder assumir la gran quantitat d’aigua que va caure”, comenta.

Colom ha anunciat que l'Ajuntament està buscant una ubicació alternativa a les classes de dansa. La possibilitat que pren més força és la utilització del gimnàs del col.legi Pau Claris, o bé del gimnàs Oxigen. Aquesta situació es podria perllongar durant un mes.

En relació amb la inundació d’uns baixos del carrer Regència d’Urgell, el també regidor de la Via Pública ha explicat que en aquesta zona el clavegueram està molt deteriorat i l’Ajuntament ja tenia previst fer-hi una intervenció. Colom ha assegurat que dilluns que ve la Junta de Govern aprovarà una obra d’urgència “per tal que no es tornin a repetir els problemes a la xarxa de clavegueres i les botigues d’aquesta part de la ciutat no pateixin per l’aigua”.

Respecte a les inundacions a la zona esportiva, fonts municipals han explicat que ara caldrà dur a terme una actuació de neteja de l’edifici de les piscines. S’hi acumula molt de fang i hi ha, fins i tot, vidres trencats. La recent millora del clavegueram i les canonades a la zona van evitar, però, que la pluja afectés també el camp de futbol i els seus vestidors.

Mostrar formulari de contacte