Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Policia andorrana reté cinc cotxes de lloguer per intrusisme professional

La Policia andorrana reté cinc cotxes de lloguer per intrusisme professional

26/02/2010 17:24

La Duana Andorrana ha controlat aquest dijous una empresa estrangera de lloguer de vehicles que estava operant al Principat sense les autoritzacions corresponents. Es van retenir 5 cotxes i una furgoneta de transport de passatgers, tots vehicles amb matrícula espanyola, que es llogaven a  clients d'Andorra, majoritàriament turistes de països de l'Est d'Europa.

Agents de la Duana Andorrana han pogut constatar que l’empresa no havia efectuat les importacions temporals dels vehicles. Per aquest motiu, li ha requerit que efectuï aquests tràmits obligatoris per poder treballar a Andorra. Mentre no es regulin les importacions temporals, els vehicles estan retinguts.

Els responsables de l’empresa controlada no disposaven del registre de comerç per exercir l’activitat de lloguer de vehicles. La Duana també va requerir la intervenció del Departament d’Immigració, que va constatar que una de les persones encarregades del negoci tampoc tenia permís de treball.

Aquesta operació és fruit d’una investigació de la Duana sobre l'intrusisme contra els mitjans de transport que efectuen transport intern, i, que en època d’hivern, s’accentua gràcies a l’increment del volum de turistes que acull el Principat.

Mostrar formulari de contacte