Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Policia Municipal de la Seu estrena dos cotxes i una motocicleta amb el logotip de la nova imatge europea

La Policia Municipal de la Seu estrena dos cotxes i una motocicleta amb el logotip de la nova imatge europea

El flamant distintiu homogeneïtza la imatge dels vehicles d'emergència per fer-los més visibles i garantir una major seguretat tant pels agents com pels vianants, sobretot quan cal senyalitzar un incident
La Policia Municipal de la Seu estrena vehicles amb la nova imatge europea per a emergències
14/11/2022 13:55

El cos de Policia Local de la Seu d’Urgell estrena dos nous vehicles policials i una motocicleta amb el logotip de la nova imatge europea. Els cotxes disposen de tot l’equipament necessari per poder realitzar un millor servei a la ciutadania.

El vicealcalde i regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jordi Fàbrega, manifesta que “amb ambdós nous cotxes volem dotar la Policia Municipal de les millors eines perquè puguin continuar fent la seva feina de manera tan excel·lent com ho estan fent”. Fàbrega hi afegeix que “disposem de vehicles d’última generació amb totes les eines que ens demana la Unió Europea per estar equiparats amb els vehicles que tenen les millors policies d’Europa”.

Aquest nou distintiu té l'objectiu d'homogeneïtzar la imatge dels vehicles d'emergència per fer-los més visibles i garantir una major seguretat tant pels agents com pels vianants, especialment en el moment de senyalitzar qualsevol emergència. D'altra banda, els nous vehicles són dels primers de la Seu que porten la M com a primera lletra de la matrícula, després que ara fa poques setmanes ja s'ha esgotat a tot l'Estat la combinació amb la lletra L.

Cal recordar que el número de la Policia Local de la Seu d’Urgell és el 973 350 426 i està operatiu les 24 hores del dia.

Mostrar formulari de contacte