Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Policia Municipal completa la campanya d'educació viària a les aules

La Policia Municipal completa la campanya d'educació viària a les aules

Les sessions informatives i pràctiques s'han adreçat a 450 alumnes de primària i 400 més de secundària
Campanya d'educació viària
29/05/2008 16:15

El grup d’educadors de seguretat viària de la Policia Municipal de La Seu d’Urgell, format pel sergent Antoni González i els agents Josep Solans, De Toro Valdivia i Albert Costa, han dut a terme aquest curs escolar una campanya d’educació viària adreçada a 950 alumnes, entre primària i secundària.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament urgellenc, Lluís Biosca, ha manifestat que “tant els agents municipals com els alumnes que hi han participat estan molt contents i satisfets dels resultats fet que comportarà que aquestes classes d’educació viària tinguin continuïtat en propers cursos”. Biosca ha agraït als agents de la Policia Municipal el seu esforç.

La campanya va començar a l’Institut Joan Brudieu amb xerrades sobre convivència urbana, que inclou l'ús del mobiliari urbà, prevenció d’accidents i sinistralitat i conseqüències del mal ús dels espais i béns públics. També es va parlar de l’ús del ciclomotor amb classes teòriques i exercicis pràctics a la pista dels bombers. En aquesta activitat hi han participat uns 400 alumnes de primer, segon, tercer i quart curs d’ESO.

Recentment, el grup d’educadors de seguretat viària ha realitzat també aquesta campanya als centres escolars de primària amb classes teòriques i de pràctiques realitzades amb bicicletes. En aquesta activitat hi han participat 435 alumnes de segon, quart i sisè de primària.

Com a novetat, enguany s’ha obsequiat a tots els alumnes amb una samarreta i un bolígraf amb l’anagrama de la nova mascota de l’educació viària, anomenada ‘Evi’, i que ha estat dissenyada per Albert Costa.

Mostrar formulari de contacte