Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La programació cultural de la Seu aposta per la qualitat i per preus assequibles

La programació cultural de la Seu aposta per la qualitat i per preus assequibles

Hi haurà un abonament especial de 24 euros i ofertes de 2x1 en la venda a taquilla En l'apartat musical actuaran Anna Roig, Manel Camp, Llibert Fortuny i Pau Alabajos

Àrea de Cultura - Ajuntament de la Seu
Àrea de Cultura - Ajuntament de la Seu
08/02/2012 12:37

La nova programació cultural de la Seu d'Urgell aposta per la qualitat i prioritza l'assistència del públic amb preus assequibles i ofertes especials. Aquest dimecres al matí s'ha presentat l'agenda dels propers mesos, que s'estrena demà a la nit al Teatre Guiu, amb l'obra Diagnóstico Hamlet, de la companyia Pel Mànec.

Pel que fa a la venda anticipada, com a novetat, s'ofereix un abonament de 6x4; és a dir, l'opció d'assistir a quatre espectacles per un preu global de només 24 euros. El mateix dia de l'espectacle, també hi haurà una oferta de 2x1 per a les primeres vint entrades que es comprin, mitja hora abans de l'inici. D'altra banda, a cada activitat hi haurà vint entrades a meitat de preu per a majors de 65 anys. Alhora, hi ha descomptes amb el Carnet Jove, el carnet Tr3sC i per als estudiants de la ciutat. Amb tot plegat, el regidor de Cultura, Jordi Martin, espera que la gent s'animi a gaudir dels espectacles.

Música

En l'apartat musical, a la Sala de Sant Domènec, el 9 de març visitarà la Seu Anna Roig i l'Ombre de Ton Chien, formació de referència en la nova fornada de música en català. Roig ja és habitual a l'Alt Urgell, atès que s'havia donat a conèixer amb la Trobada de Cantautors de Bescaran. I el 4 de maig, actuaran dos dels millors músics de jazz de Catalunya: Manel Camp i Llibert Fortuny, que presentaran l'espectacle Populina.

Teatre

Pel que fa al teatre, a banda de Diagnóstico Hamlet, el 24 de març el Guiu acollirà l'espectacle de titelles Germans Garrapinada, de Marcel Gros. Per al públic familiar, el 28 d'abril també hi haurà Sopa de Pedres, una mescla de ball i circ amb Teatre NU. Entremig, el 12 d'abril la Sala de Sant Domènec oferirà una proposta ben diferent: El Jardí de les Malícies, un recital de poesia eròtica d'època. El tècnic de Cultura, Andreu Campillo, en destaca que serà un espectacle diferent, amb el públic molt a prop i en un format proper al cabaret.

Alhora, hi haurà una estrena local. El 26 d'abril, TAT Teatre presentarà La Drecera, basada en un text d'Isidre Domenjó. Segons detalla Albert Galindo, s'ha procurat fer coincidir totes les obres de teatre els dijous, els concerts els divendres i el teatre familiar els dissabtes, per seguir el costum del públic local.

Exposicions

L'agenda cultural també incorpora dues exposicions: una sobre Fotògrafes Pioneres a Catalunya (del 23 de febrer a l'11 de març al Centre Cívic) i una altra sobre Arquitectura de les Terres de Lleida (de l'1 al 31 de març a la sala La Cuina), en col.laboració amb el Col·legi d'Arquitectes de Catalunya.

A més a més, durant el març se celebrarà el tercer Cicle de Cantautors i Folk, al restaurant Llum de la Seu, que enguany s'estrenarà el dia 6 amb el valencià Pau Alabajos. Continuarà el dia 13 amb Arboliach, el dia 20 amb La Sonsoni i el 27 amb els alumnes de l'Escola Municipal de Música i l'Escola Folk dels Pirineus.

Mostrar formulari de contacte