La promoció gastronòmica 'Caragol Tour' arriba aquest divendres a Encamp
El Caragol Tour, una activitat sorgida de l'Aplec del Caragol de Lleida, realitza aquest divendres la seva primera incursió internacional a Encamp. Més d'un centenar de personalitats del món del turisme, la gastronomia, l'administració, l'empresa i els mitjans de comunicació participaran al dinar inaugural que tindrà lloc al complex d'aquesta població andorrana.
El menú s'iniciarà amb uns aperitius de torradetes amb paté de caragol regat amb vi, cassoleta de mousse de caragol, broqueta de caragol en tempura, daus de caragol i ametlla, assortiment de 'coques de recapte' de Lleida i caragols amb caxipanda.
Com a plats principals hi haurà caragols en la seva salsa; arròs amb caragols, conill i bolets i jarret de vedella cuinat a baixa temperatura amb quenelle de patata i caragols.
Pel que fa a les postres, s'oferirà textura de pera de Lleida amb semifred d'avellana i xocolata blanca. Per acompanyar el cafè hi haurà un assortiment de dolços en miniatura i Granados.
La promoció gastronòmica s'acompanyarà d'un audiovisual que mostra la festa de l'Aplec del Caragol, així com altres atractius de Lleida i les seves comarques.