Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La promotora del Doctor Music ja ha llogat el 60 per cent de les finques que acolliran el Festival

La promotora del Doctor Music ja ha llogat el 60 per cent de les finques que acolliran el Festival

La voluntat és que a finals d'any tots els propietaris hagin signat l'acord d'arrendament, que oscil·la entre 550 i 750 euros per hectàrea
Esplanada d'Escalarre, a les Valls d'Àneu, on es farà el festival Doctor Music (Foto: ACN)
07/12/2016 12:29

La promotora del Doctor Music Festival ja ha arribat a un acord amb més de la meitat dels propietaris de finques de l'esplanada d'Escalarre, al Pallars Sobirà, que han d'acollir la celebració d'una edició commemorativa del Festival. L'alcalde de la Guingueta d'Àneu, Josep Cervós, ha explicat a l'ACN que dels 200 propietaris de terres, un 60 per cent ja han signat el document de lloguer. Cervós espera que a finals d'any siguin el 100 per cent. 

Pel que fa al preu de lloguer, oscil·la entre els 550 i els 750 euros per hectàrea i any, en funció dels dies d'ocupació i l'activitat que s'hi realitzarà. La celebració d'aquesta edició especial està prevista per a la primera quinzena de juliol de l'any 2019.

De moment, el Pla estratègic que es va dissenyar per a l'ocasió s'està acomplint. Cervós especifica, però, que el més immediat ara és acabar de signar els acords amb els propietaris que falten. Els terrenys del Festival estan situats entre els termes municipals de la Guingueta d'Àneu i Esterri d'Àneu. L'esdeveniment espera rebre unes 60.000 persones. Cal recordar que en la primera edició, el Doctor Music Festival va acollir unes 25.000 persones.

Promoció de la zona

L'alcalde de la Guingueta ha reconegut que no hi haurà compensacions per a l'Ajuntament, com va passar fa 20 anys, però que s'espera treure rèdit de promoció de la zona. Pel que fa al Festival pròpiament dit, Cervós confia que serà una edició del "mateix nivell" que les que s'havien fet del 1996 al 1998. Hi van passar grans noms de l'escena internacional com David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Suede, Patti Smith, Blur i Bad Religion.

Cervós ha fet públic que aquest cop van ser els representants del territori els que van anar a trobar a la promotora Doctor Music per veure les possibilitats d'una nova edició del festival i celebrar els 20 anys de la primera edició. Al mes de juny d'aquest any, el director general de la promotora del festival, Neo Sala, va visitar les Valls d'Àneu per anunciar a les institucions de la zona la nova edició del festival de la vaca.

Mostrar formulari de contacte