Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Prova Cangur de matemàtiques, a l'Institut Joan Brudieu

La Prova Cangur de matemàtiques, a l'Institut Joan Brudieu

Alumnes del centre urgellenc han participat un any més en aquest repte sobre coneixements de càlcul L'objectiu és estimular l'aprenentatge a través de la resolució de problemes

Prova Cangur
Prova Cangur
19/03/2015 19:23

L'Institut Joan Brudieu participa novament a la Prova Cangur, una activitat convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM) en què els estudiants posen a prova els seus coneixements en matemàtiques.

La iniciativa, que no té un caire competitiu, es planteja per "estimular i motivar l'aprenentatge de les matemàtiques a través de problemes". Inclou un total de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada exercici.

La Prova Cangur fa més de vint anys que es duu a terme a l'Institut Joan Brudieu. Hi participen arreu prop de 15.000 alumnes.

Els enunciats els prepara l'associació Le Kangourou sans Frontières, on Catalunya hi participa amb representació nacional pròpia. Tots els participants fan els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

El Cangur de l'SCM s'adreça a alumnes de 3r i 4t d'ESO, i 1r i 2n de Batxillerat. En alguna ocasió algun alumne de la Seu ha estat classificat entre els millors de Catalunya.

Mostrar formulari de contacte