Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Quebrantabook proposa un recorregut en moto pel Pirineu català i aragonès

La Quebrantabook proposa un recorregut en moto pel Pirineu català i aragonès

L'esdeveniment tindrà lloc el dissabte 20 de juliol i el centre d’operacions s'establirà al Pont de Suert. Els participants podran optar entre dos recorreguts, de 400 i 650 kilòmetres

Presentació de la Quebrantabook a la Diputació de Lleida (Foto: Diputació de Lleida)
Presentació de la Quebrantabook a la Diputació de Lleida (Foto: Diputació de Lleida)
09/07/2019 14:44

La Diputació de Lleida ha acollit aquest dilluns la presentació de la Quebrantabook, un esdeveniment motociclista no competitiu que se celebrarà al Pont de Suert del 19 al 21 de juliol. La presentació ha comptat amb la participació del diputat en funcions Paco Cerdà, i de l’organitzador de l’esdeveniment, Tito Pueyo.

Organitzada per l’Ajuntament del Pont de Suert i Weefel Events, la Quebrantabook transcorrerà per les carreteres del Pirineu català i aragonès, amb el trànsit obert, i tindrà el seu centre d’operacions al Complex Esportiu del Pont de Suert. Tal com ha explicat Tito Pueyo, el traçat que hauran de seguir els assistents és sorpresa i es revelarà el mateix dia de l’esdeveniment. El divendres es dedicarà als controls, les acreditacions i el brífing informatiu. Dissabte serà la jornada central, mentre que diumenge es farà una visita gratuïta al Museu de les motos del Balneari de Caldes de Boí.

El tret de sortida es farà en el format anomenat Rolling Start, és a dir, a partir de les 7 del matí sortiran cada 30 segons tres motocicletes per iniciar el trajecte. L’ordre de sortida dels participants tindrà en compte l’ordre d'inscripció, és a dir, el participant que s’escrigui amb més antelació portarà el dorsal número 1 i sortirà a les 7.00 hores.

Dues opcions

Tito Pueyo ha detallat que els participants podran escollir entre dos opcions: la Quebrantabook 400 km i la Quebrantabook XTREM 650 km. A la 400, els participants sortiran després dels de 650 i el seu recorregut serà de 400 kilòmetres. La seva arribada serà al mateix punt on tindran el dinar preparat, ubicat al Complex Esportiu del Pont de Suert. A la 650, els participants faran el mateix que els participants de la 400, però després del dinar reiniciaran la marxa amb un trajecte de 250 kilòmetres més per altres carreteres i paisatges del Pirineu. La meta serà al mateix punt, el poliesportiu del Pont de Suert, on tindran també el sopar preparat.

Cada participant podrà seguir el recorregut proposat amb l’ajuda del llibre de ruta o del track per al GPS. També es dóna l’opció d’inscriure’s en grups de tres per prendre la sortida conjunta i que només un d’ells porti el llibre de ruta, sent el xerpa de l’expedició.

Premis

En acabar la jornada del dissabte, després del sopar es farà un sorteig d’obsequis i es lliuraran diferents premis, com ara al motoclub amb més inscrits i reconeixements al pilot més llunyà, al de més edat i al més jove. A més, tots els participants rebran una samarreta commemorativa, un tapaboques tubular, un GPS amb geolocalització amb sistema de SOS, el dinar, el sopar, un pin commemoratiu (només per als que finalitzin tot el recorregut) i l’accés al Museu de la moto de Caldes de Boí.

Pel que fa a la participació, Tito Pueyo ha dit que esperen un 300 motoristes entre els que faran alguna de les dues rutes establertes i els que s’acolliran a una tercera proposta nova d’enguany, consistent en un Moto-esmorzar “per aquells que no vulguin fer la ruta però que vulguin compartir aquesta jornada”, ha detallat Pueyo.

Mostrar formulari de contacte