Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La regidoria de Festes ha rebut 500 enquestes sobre la Festa Major 2010

La regidoria de Festes ha rebut 500 enquestes sobre la Festa Major 2010

Els actes d'oci nocturn són els preferits, però els veïns demanen canvis en la ubicació d'atraccions i en els concerts La Pegatina és el grup preferit de cara a la propera edició, seguits de Lax'n'Busto i Revólver
Concert a l'escenari de les Casetes
05/05/2010 16:44

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de la Seu ha recollit més de 500 enquestes sobre la Festa Major. L'àrea que encapçala Mireia Pellicer espera fer així una celebració més participativa i d'acord amb les propostes dels veïns.

L'enquesta s'ha realitzat a través del web municipal www.laseu.cat, on tothom qui hi ha volgut prendre part ha respost les deu preguntes que s'hi formulaven. Quant als actes preferits, s'ha destacat les activitats d'oci nocturn, prenent una important rellevància les casetes (28%). En segon lloc s'assenyala l'ambient que es viu durant la Festa Major. Tot i això, les més valorades són els actes tradicionals, sobretot la cercavila, el correfoc i el Ball Cerdà. Els segueixen les activitats esportives, infantils i per a gent gran, juntament amb les atraccions i les paradetes del passeig.

El que menys agrada és la nova distribució i especialment la ubicació de les atraccions (28%) i dels concerts. També es valora negativament els grups que han fet concerts a les darreres festes majors. Tot i això, un 53% considera encertada la decisió de fer tots els actes gratuïts.

De cara a l'edició d'enguany, dels grups proposats perquè vinguin a la Seu, els preferits són, per aquest ordre, La Pegatina, Lax'n'Busto i Revolver. Pel que fa als grups que el públic desitjaria veure a la festa, La Pegatina també apareix en primer lloc, per davant d'El Canto del Loco i de Fito y Fitipaldis, dues bandes amb un catxet molt més elevat.

El 71% dels enquestats situarien les atraccions infantils al centre de la ciutat, separant-les així de les atraccions dels adults. Finalment, el 80% de les persones que han omplert l'enquesta prefereixen que la festa Major se segueixi celebrant de divendres a dimarts.

Mostrar formulari de contacte