Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Residència d'Oliana organitza a Lleida una jornada sobre l'àmbit sociosanitari

La Residència d'Oliana organitza a Lleida una jornada sobre l'àmbit sociosanitari

La trobada professional, aquest dimarts, debat sobre els reptes ètics del sector Entre els ponents hi ha experts de la UdL, la UB, l'Institut Borja de Bioètica i el Departament de Benestar i Família
Residència de gent gran d'Oliana
27/01/2015 09:02

La Residència Caser Castell d'Oliana organitza avui dimarts, a la Universitat de Lleida, una jornada sobre "reptes ètics i oportunitats professionals en l' àmbit social i sanitàri". L'activitat té la col·laboració dels Departaments de Salut i de Benestar Social i Família de la Generalitat.

La trobada professional es realitza a l'Edifici Transfronterer del Campus de Cappont, a Lleida. La primera part de la jornada compta amb les ponències de la doctora Mari Pau Cornadó, degana de la Facultat d’Educació, Psicologia i Treball Social de la UdL; el director territorial del Departament de Salut, Josep Pifarré, i la directora de la Residència d'Oliana, Núria Guerrero.

També s'hi ha convidat ponents reconeguts en la matèria. És el cas de  Montse Esquerda, directora de l’Institut Borja de Bioètica i professora associada de la UdL; Jordi Ballesté, director de Processos de Continuïtat Assistencial de l’Hospital de Santa Maria; Jaume Sangrà, tècnic del Servei d’Atenció a les Persones Departament de Benestar Social i Família a Lleida; Diego Gracia Guillén, especialista en bioètica i director del primer Màster de Bioètica impartit per la UCM; Begoña Roman, professora de Filosofia de la UB i presidenta del Comitè d'Ètica dels Serveis Socials de Catalunya; Josep M. Esquirol, Professor de Filosofia de la UB i coordinador del Grup Aporia; i Joan Lluch, psiquiatra consultor de Caser Residencial Castell d’Oliana.

La cloenda, a la tarda, serà a càrrec del director de la Residència d'Oliana, Valentín Garcia, i el director territorial de Benestar Social i Família a Lleida, Josep Maria Forné.

Mostrar formulari de contacte