Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La responsable del Punt Òmnia de la Seu, millor dinamitzadora de telecentres de tot Europa

La responsable del Punt Òmnia de la Seu, millor dinamitzadora de telecentres de tot Europa

La urgellenca Ester Collado rep el títol que atorga la fundació internacional Telecentre.org Els premis s'emmarquen en la campanya global Telecentre Woman
Ester Collado - Premi Dinamitzadora
13/12/2011 12:33

La responsable del Punt Òmnia de la Seu d'Urgell, Ester Collado, ha estat la guanyadora a la regió d'Europa dels premis “100 Dinamitzadores Excel·lents”, que convoca la fundació internacional Telecentre.org.

Els premis s'emmarquen en la campanya Telecentre Woman, que ha consistit en la selecció prèvia de les 100 millors dinamitzadores de telecentres de sis regions a nivell mundial (Europa, Euràsia, Àfrica, Àsia-Pacífic, Amèrica Llatina i el Carib i l'Orient Mitjà i Nord d'Àfrica).

Els reconeixements a les millors gestores han estat atorgats després de setmanes de votacions per part del públic en general i d'una última deliberació dels jutges del certamen. El guardó destaca "la tasca als telecentres i els assoliments cap a la inclusió digital".

Les guanyadors de les altres regions restants han estat: Alima Traore (Àfrica); Saiyud Phoonsawat (Àsia-Pacífic); Ludmile Ulyeva (Euràsia); Susana Iris Ebelling (Amèrica Llatina i el Carib); i Seema Saady Alkabi (Orient Mitjà i Nord d'Àfrica).

La Xarxa Òmnia, per reconèixer l'esforç diari que porten a terme les dinamitzadores dels seus punts, va voler participar en aquest certamen presentant a Ester Collado, considerada "una de les dones emblemàtiques dels telecentres de Catalunya".

Mostrar formulari de contacte