Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La sala d'exposicions 'la Cuina' de la Seu obre el 2n Cicle d'Art Contemporani

La sala d'exposicions 'la Cuina' de la Seu obre el 2n Cicle d'Art Contemporani

Aquest dijous, 8 d'agost, a les 19 hores, s’inaugura el muntatge artístic 'L'Albanell cou un pop' El programa també inclou exposicions de Sandra March, Nico de Winter i Jaume Rovira, entre d'altres
Cicle d'Art Contemporani 2013
06/08/2013 17:45

El pròxim dijous, 8 d'agost, a les 19 hores, la sala d'exposicions 'la Cuina' de la Seu d'Urgell obrirà el 2n Cicle d'Art Contemporani amb la inauguració de 'L'Albanell cou un pop', una mostra de pintura, collage i dibuix de l’urgellenc Salvador Albanell, que es podrà visitar fins al 31 d'agost. L’exposició començarà amb la cocció d'un pop, amb la participació del públic assistent a la inauguració.

La següent exposició que es podrà veure a 'la Cuina' serà 'Qui és ara?', de l'artista urgellenca Sandra March, que presentarà del 6 al 27 de setembre, un muntatge artístic que combina les tècniques del dibuix, els gràfics, la poesia o el vídeo. En aquesta mostra, hi col•laboraran també els poetes Bernat Manresa, Iolanda Jiménez, Josep Graell, Teresa Colom, Andreu Escales i Giorgina Almagia.

'Qui és ara?' és una acció artística que l'autora va presentar durant la passada diada de Sant Jordi, en la qual s’hi barreja la carn i l'embotit amb el dibuix i la poesia. El muntatge artístic compta amb la col.laboració de dotze carnisseries de la Seu.

Artistes locals

D’altra banda, del 3 al 31 d'octubre serà el torn d'una exposició d'escultura i pintura a càrrec dels artistes d’Ossera Nico de Winter i Jaume Rovira. La mostra porta per títol -I+.

Finalment, durant el mes de novembre, la galeria Espai Cavallers de Lleida i la sala d’exposicions ‘La Cuina’, amb la voluntat de col•laboració entre centres artístics del territori, organitzaran una exposició col•lectiva en què el tret comú de les obres serà el tractament del color, de manera que els visitants podran veure com cada artista treballa aquesta vessant d’acord amb la seva disciplina. Es presentarà un recull de 25 obres d’art, algunes inèdites, de Mercè Humedas, Uceda, Didier Lourenço, Javier Mariscal, Manel Pajares, Víctor P. Pallarés, Magí Puig, Perico Pastor, Benjamí Tous i Joaquín Ureña.

Apropar l'art modern

Aquesta nova edició del cicle d'Art Contemporani és una iniciativa organitzada per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que té lloc a la sala d'exposicions 'la Cuina', situada al centre cultural les Monges. L’objectiu de la iniciativa és apropar als ciutadans l'art modern i contemporani, a través d'autors del territori.

La sala té accés directe des de la plaça de Les Monges de la capital urgellenca. L'entrada a les exposicions és gratuïta.
 

Mostrar formulari de contacte