Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Sala Gòtica de l'IEI inaugura el Pop Up Store Custo

La Sala Gòtica de l'IEI inaugura el Pop Up Store Custo

El dissenyador de Tremp ha escollit les instal·lacions de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) com a edifici emblemàtic per acollir aquesta iniciativa

30/11/2011 18:18

La Sala Gòtica de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI) acull fins al 3 de desembre el Pop Up Store Custo, que consisteix en crear un espai efímer on es pot adquirir un producte concret en un temps limitat. En el cas del dissenyador de Tremp Custo Barcelona, els espais escollits es caracteritzen per ser edificis emblemàtics on s'han creat punts interactius i d’oci.

La vicepresidenta de l’IEI, Rosa Pujol, ha presidit aquest dimarts la inauguració del Pop Up Store Custo i, en la seva intervenció, ha destacat que la “presència d’un dissenyador de prestigi internacional, com és el cas de Custo Dalmau, suposa una gran projecció per a l’Institut d’Estudis Ilerdencs i per a la ciutat de Lleida”. El copropietari de l'empresa de moda, David Dalmau, ha destacat la singularitat de l’edifici de l’IEI per acollir aquesta iniciativa.

El president de la Diputació de Lleida, Joan Reñé, i el director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (IEI), Josep Maria Solé i Sabaté, van rebre la setmana passada el dissenyador Custo Dalmau al mateix IEI, on el dissenyador pirinenc va visitar les instal·lacions i les diferents sales d’exposició amb la intenció d’organitzar aquest Pop Up Store.

Mostrar formulari de contacte