Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La sala La Cuina inaugura l'exposició de fotografies 'Moda', de Ricard Lobo

La sala La Cuina inaugura l'exposició de fotografies 'Moda', de Ricard Lobo

L'arquitecte urgellenc hi reflecteix diferents moments del procés de creació i exhibició del disseny de roba. La mostra s'estrenarà aquest dimecres al vespre i es podrà veure fins al 31 de gener

'Moda' (Ricard Lobo)
'Moda' (Ricard Lobo)
09/01/2017 20:21

Aquest dimecres dia 11, a les 8 del vespre, la sala ‘La Cuina’ de la Seu d’Urgell inaugurarà l’exposició de fotografies ‘Moda’, de Ricard Lobo. Es podrà visitar fins al 31 de gener. L'entrada és lliure

La mostra està formada per una selecció de cinquanta fotografies de reportatges d’esdeveniments del món de la moda. En paraules de l'autor, "l’objectiu és mostrar els diferents moments del procés que comporta la preparació i l’exhibició de la creativitat dels diversos professionals, la feina del quals estructura un món tan complex, apassionant i atractiu com és el del disseny del vestit i els complements, i l’acurat i delicat tractament dels components del cos humà, a través dels quals transferim i rebem part dels nostres sentits”.

Ricard Lobo hi afegeix que "és un procés on el 'tempo' és fugaç" perquè "les escenes tenen una vida molt curta; generalment, ni un minut: és qüestió de pocs segons per poder captar la imatge volguda, la que expressi, entre les moltes que es van succeint, la pròpia visió de les expressions, les formes, els colors, les llums i els moviments, i parar-ho en el temps de la captació de la fotografia”. Lobo conclou que "al final la imatge ha de provocar les pròpies sensacions a l’observador, alhora que el convidi a l’imaginari de la imatge absent i dels instants anteriors i posteriors de la seva plasmació".

Ricard Lobo Sastre, arquitecte de professió i delegat a l'Alt Pirineu del Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, ha combinat la seva trajectòria professional amb l'afició per la fotografia, que ha reflectit especialment en els diversos viatges que ha dut a terme i dels quals també n'ha fet exposicions.

Mostrar formulari de contacte