Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La Salle La Seu d'Urgell farà un intercanvi amb l’escola CET10 de Barcelona

La Salle La Seu d'Urgell farà un intercanvi amb l’escola CET10 de Barcelona

La iniciativa, que es farà amb estudiants de cicles formatius de grau superior en l'àmbit esportiu i el lleure, serà el 29 i 30 de gener
La Salle La Seu d'Urgell (Foto: La Salle)
23/01/2020 14:15

L'Escola La Salle de la Seu d'Urgell rebrà el 29 i 30 de gener un grup d'estudiants de cicles formatius de grau superior en l'àmbit esportiu i el lleure de l'educació del CET10 de Barcelona. La finalitat de l'intercanvi és enriquir l’experiència dels alumnes tot compartint els coneixements adquirits durant els seus estudis i la seva posada en pràctica.

Les dues escoles valoren molt positivament el fet de veure altres realitats i crear un vincle perquè l'aprenentatge sigui garantia també d’una bona formació personal.

La Salle i el CET10 han creat un espai d’aprenentatge enfocat als alumnes de primària per conscienciar els nens i nenes de la importància de tenir uns hàbits saludables. Alhora, i amb el mateix objectiu, compartiran coneixements amb l'alumnat de grau superior d'Administració i Finances i Automoció amb una sèrie de tallers en què es treballaran diferents àrees d'interès de les tres especialitats. Per acabar l'estada i aprofundir en el coneixement de les matèries de salut i activitat física, els alumnes del CET10 duran a terme un taller a càrrec del Centre Osteopatia La Seu.

Mostrar formulari de contacte